Policajná škola

Spido

Tak to nie zase :D. Vy budete mať dobre pochodovať už budete v peknom teplúčku...behávanie po vinohradoch tiež... nie ako my vo vyjebanej zime :D. A tak v príjmači si užijete...budete krútiť hlavou nad daktorými vecami :D. A hlavne telesná to ístí.

Strejdo

Spido, ty sa pochváľ, ako po troch mesiacoch na škole. Kakáč už porozťahovaný poriadne? teraz prídu nováčikovia, tak vám už dajú pokoj;).

panačik

No ved to mas pravdu, zacat niekde treba a uz je len na Nas kde to dotiahneme :-D Ked tak rozmyslam tak mas pravdu, v kancli sediet tam sa cas pomaly vlecie.

S tou skolou ste na tom ako? Len KE ci aj Pezinok?
Cuculik ty si sa nam nepochvalila, kde ta zaradili?

Strejdo

Pri mýtnej??? Tyyy vole, buď rad, hneď by som bral. Veď ešte minulý rok som si ku nim dával žiadosť. Vieš čo to je trčať v kancli 8 hodín, naťahovať sa s ľuďmi? Veď niekomu by to vyhovovalo, ale ja som akčný typ, zásahovka a pod. a nie sedieť na stoličke. Aaale veď začať nejak treba. Hlavne, že sme tam ;). Že?

panačik

Strejdo, ja tiez nie som nadceny s mojim zaradenim. Radsej by som bral to tvoje, mas aspon 4. triedu :-D Ja som pri mytnej :-(((((

Strejdo

Aaach toto čakanie veru aj mna zničilo. Perfektný flek som dostal :((( toto, čo som nechcel- Skrátené vyšetrovanie. 8 hodín trčat v kancelárii a predvolávať vagabundov na výsluch.

Ani neviem, kedy ideme fasovať tie veci do Ľupče, tie 30 ročné handry, čo nám dali asi ani nikdy nevyužijeme a to nehovorím o špičkovom spacáku z mikrovlákna, rok výroby 1979, nafukovačke, plynovej maske, ešusi a tá hliníková cezpoľná fľaška :DDDD.

panačik

No ako kolegovia?
Co ste sa nove dozvedeli? Skola tak ako ja (mesiac Pezinok a potom KE) alebo mate ine novoty? Fasovat do Lupce idete kedy?