Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Tak to nie zase :D. Vy budete mať dobre pochodovať už budete v peknom teplúčku...behávanie po vinohradoch tiež... nie ako my vo vyjebanej zime :D. A tak v príjmači si užijete...budete krútiť hlavou nad daktorými vecami :D. A hlavne telesná to ístí.
Spido, ty sa pochváľ, ako po troch mesiacoch na škole. Kakáč už porozťahovaný poriadne? teraz prídu nováčikovia, tak vám už dajú pokoj;).
Tak čo bažanti...prichádzate do Pezinka :D? Už sa iste tešíte na ten buzer :D
nenastupuje niekto 12.4 do PK a je z okolia...PE,TO,PD,?
No ved to mas pravdu, zacat niekde treba a uz je len na Nas kde to dotiahneme :-D Ked tak rozmyslam tak mas pravdu, v kancli sediet tam sa cas pomaly vlecie.
S tou skolou ste na tom ako? Len KE ci aj Pezinok?
Cuculik ty si sa nam nepochvalila, kde ta zaradili?
Veru veru, cakanie bolo nekonecne, ja v tych veciach doslova "plavam" - velmi "reprezentativne"
Pri mýtnej??? Tyyy vole, buď rad, hneď by som bral. Veď ešte minulý rok som si ku nim dával žiadosť. Vieš čo to je trčať v kancli 8 hodín, naťahovať sa s ľuďmi? Veď niekomu by to vyhovovalo, ale ja som akčný typ, zásahovka a pod. a nie sedieť na stoličke. Aaale veď začať nejak treba. Hlavne, že sme tam ;). Že?
Strejdo, ja tiez nie som nadceny s mojim zaradenim. Radsej by som bral to tvoje, mas aspon 4. triedu :-D Ja som pri mytnej :-(((((
Aaach toto čakanie veru aj mna zničilo. Perfektný flek som dostal :((( toto, čo som nechcel- Skrátené vyšetrovanie. 8 hodín trčat v kancelárii a predvolávať vagabundov na výsluch.
Ani neviem, kedy ideme fasovať tie veci do Ľupče, tie 30 ročné handry, čo nám dali asi ani nikdy nevyužijeme a to nehovorím o špičkovom spacáku z mikrovlákna, rok výroby 1979, nafukovačke, plynovej maske, ešusi a tá hliníková cezpoľná fľaška :DDDD.
No ako kolegovia?
Co ste sa nove dozvedeli? Skola tak ako ja (mesiac Pezinok a potom KE) alebo mate ine novoty? Fasovat do Lupce idete kedy?