Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

Warrior

Strejdo: Tak ked su aktivne bojove umenia vyhodou k PZ SR,ked som bol sympaticky celym prijimacim procesom,co nema daleko od filmu Akty X tak snad budem s tych par co prejdu aj bez znamosti :)Nne by bolo aj jedno ci Kosice alebo Pezinok :) Mozno cast nas aj presunu do Pezinka lebo kapacita skoly v KE zvykne nestacit,lebo na vychode navysuju stavy policajtov kvoli niektorym ,,nobl lokalitam,,na vychode slovenska preto kusok sanca je vecsia sa dostat na obvodne oddelenie niekam s nasich krajov.

Strejdo

Warrior, som s tebou na izbe, na intráku :DDD. Hmm, ale keď bude možnosť, tak pôjdem radšej do Pezinku na školu, tam je prísnejšia disciplína.

Warrior

Aj ja cakam uz len na telefonat a ties je to KR PZ Presov, OR PZ je blizsie na zapad,takmer hranica so stredom slovenska uz, tak cakam a caka nas mnoho. Dufam ze sa vsetci tam stretneme. Ako tak sledujem tuto stranku tak odporucam vsetkym co hladaju info nech si to precitaju od zaciatku najdu vsetko sto krat rozpisane.Drzim palce vsetkym co presli tym narocnym procesom.

Strejdo

cuculik aj ty Prešov??? Spolužiaci budeme ;).

1pkru, vidím, že ďalšie strany z tejto témy si ani nepozrel, že? Tam všetko máš a nie raz, tak len pekne hľadaj.

cuculik

panacik: ja som zajtra cely den na cestach, pevne som dufala, ze mi zavolaju dnes, zajtra to mam dost rusne... z ktoreho KR PZ cakas na telefonat? Ja Prešov

cuculik

panacik: ja som zajtra cely den na cestach, pevne som dufala, ze mi zavolaju dnes, zajtra to mam dost rusne... z ktoreho KR PZ cakas na telefonat? Ja Prešov