Policajná škola

Spido

Chlapi, veď ale ste si veci skúšali nie? Na starú tetku tam nedajdte ty musíš vedieť, čo ti je dobré. Ja mám výšku 190 cm a mne chcela dať súpravu na výšku 170 :D

Strejdo

Eeeej čo siii, taký škaredý niesom, ako ten prvý :D.
Tie nohavice, hrúza, mám 181cm, ale pás tých nohavích mám na krudníku a zas naopak , tú vojenskú čiapku na hlavu nemám šancu natiahnúť. Ale veď teta vie, stačilo, že na nás pozrela a hneď vedela správnu veľkosť. :D

Warrior

Strejdo : Jasne,ze nejde o prachy da sa zarobit aj lepsie v inych odvetviach...Ved ked si tuzil byt kriminalista tak uz aj si nim :) Trpezlivost ruze prinasa a cely proces vratane toho 1.4 bol vycerpavajuci a to este niesme na konci urcite :) Dalsi krok je byt dobrymi studentmi na skole a poctivo robit vsetko,to by nemal byt extra problem :) Som si myslel ze to ty si bol ten prvy :)To nemyslite vazme ze tie nohavice co sme nafasovali ze to v tom aj na skole budeme? Ved to niesu ani policajne a nakolko som dost fyzicky zdatny tak aj tak sa v nich utopim :)

Spido

eliantusik strieda sa vám raz telocvičňa raz beh. Ja osobne som bol rád, keď sa išlo behať :D. A hlavne nič nejedzte pred telesnou dobrá rada :D

Spido

No uvídíš aká bude telesná... :)ja som išiel radšej 6 km behať na vinohrady, ako 2 hodky v telocvični :). Warrior máš nohavice aké si si nafasoval :D s tým rátaj že budeš v uniforme na škole.

Strejdo

Warrior, ale platová trieda nieje všetko, ty si síce v nižšej, ale máš vyšší rizikový príplatok. Ja mám 33 eur, ty máš 66. Ale KOLEGA, prachy niesú všetko, veď ako nám v príhovore povedal krajský riaditeľ, vieš prečo sme si túto prácu vybrali. A nakoniec, stále som chcel byť na kriminálke, tak je pre mňa skrátené vyšetrovanie skvelý začiatok.
Ináš všetci sme dostali rovnakú hodnosť, ja som tiež strážmajster, okrem toho právnika, čo bol vpredu, iba on je poručík.

Warrior

Strejdo,to mas fajn,dobru pracu si celkom dostal na zaciatok co chces,zacinas uz s vybornym platom a aj hodnost mas uz vysoku. Ja som ties nedopadol zle,ja som vedel od zaciatku ze pojdem ku priadkovej policii. A tie veci ved nohavice su mi o 3 cisla vecsie a tie dalsie doplnky no hruuuzaaa.Dufam len ze v tom na skole nebudeme chodit lebo to bude katastrofa.