Policajná škola

Spido

Do školy si beriete všetko, čo ste dostali vo výstrojnom sklade. Aj to sú len tie základné veci. Po príjmači respektíve po prvom module štúdia (tí čo prejdu) sa pôjdete do Ľupče znova vystrojovať. Všetko čo ste dostali budete potrebovať. Keď sa pôjde do hôr na prežitie a tak... No my sme všetko skúšali :). Telesná...sem-tam jeden druhého budete nosiť na chrbte...na streleckej X klikov...behávať vinohrady...no zdokonalovať kondičku...potom behať dáku 12 minútovku bude smiešne :D

cuculik

panacik - to vazne? ved spomenuli, ze do skoly si treba zobrat sportovy tmavy ubor. Nespominali nic o tych vyfasovanych veciach... tym myslim len ten "cezpolny vak" lebo my baby sme okrem toho dostali len kosele a nic ine, ostatne casti uniformy vyfaujeme neskor.

cuculik

Prosim Vas chlapci co sa stazujete na nohavice. Ja mam 165 cm, vahu 50kg a mne dali presne tie iste nohavice co vam!!! Ja ich mam bez srandy az po krk a kludne sa ku mne do nich zmesti este jeden taky clovek. Bundu si obopasam tak, ze ju zapnem na zips az na chrbte , ako v zvieracej kazajke.... no a cipaku na hlavu nedam ani ja. Takze sa nestazujte a vecte, ze su na tom ludia omnoho horsie....:)))

Strejdo

Neskúšali sme vôbec, na to nebol čas, ani priestor. Ale to nám nedávali uniformy, čo budeme nosiť na škole a v práci. Iba tie druhé uniformy, také zelené (poľná uniforma), s plynovou maskou, ešusom, nafukovačkou, spacákom a ešte nejakými ko..tinami. Či aj tie budeme nosiť??? Spido, nežartuj.