Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
cuculik no veru nemajú :) baby nie sú o nič ukrátené oproti mužom.
"s babami"
No už sa teším.... dnes som si nasadila "domácu prípravu" pár brušákov, lebo od jesene som už vyšla z cviku. No a mala som v pláne si ísť aj zabehať, ale tie koláčiky ma premohli tak to opäť len trávim doma , v teplučku pri telke :(
Dúfam, že z babami majú aspoň trošku zľutovanie či sa mýlim? :))
Prvý modul budete mať ten prvý mesiac...cez tento mesiac sa budete kondične pripravovať, teoreticky spoznávať zbrane (učiť sa ich časti...povelovú techniku atď) a ešte učenia do toho...po mesiaci budete mať preskúšanie z telesnej prípravy,streleckej a modulový test. Aby si mohol ísť do ďalšej časti štúdia musíš všetko porobiť.
Strejdo :) V kratkom rukave mi je vidno v ako v ktorom :)V tych koseliach co sme dostali tak mi nieje vidiet, v tych so mam doma co su mi len tak tak mi je vidiet :) ALe malo by to byt pohodke sak nezijeme v dobe komunizmu :)
Bratu, čo oči nevidia, srdce nebolí. Ale aj keby videli, tak tetovanie možeš mať, na mieste, ktoré ti nieje viditeľné v krátkom rukáve. Takže žiaden problém, budeš ho mať zakryté.
Este jedna otazka,tetovanie na pleci mam..ukazovat to ci radsej nie? zvyknu zato buzerovat?
Spido - kolko trva ten prvy modul (prijmac)? Kolko modulov je obsiahnutych v celej dlzke studia? Dakujem za odpoved.
A teraz mi vysvetlite, ako je možná rovnaká koncovka čísla????????????????? PeterQo kto si????????,,
Spido zabudol si motiváciu pre nových... 3000m za 9.min 20.s kto prekoná má pivo :D