Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
bodovanie ako také nebolo,dávali sa za to známky... od 1 do 4... 6 zhybov štvorka, dvanásť jednotka... brušáky tuším 55 štvorka, 80 jednotka... orientačne.. a dvanásťminutovka.. tam bol na štvorku smiešny limit, tuším 2200 metrov, 2900 jednotka.
Plávanie v prvom module v Pezinku vôbec nie... preskúšanie po prvom module je zo zhybov, brušákova z 12-minútovky...
Priebežne sa ale rozdávajú známky aj z iných vecí, napr. vinohrad- podľa nálady toho-ktorého učiteľa :-)
ale samotný test po prvom moduli pozostáva z tých troch disciplín :-)
Spido este by ma zaujimalo, ze z coho konkretne sa robia testy z telesnej vychovy po prijmaci (module)? Vrajze tam nebolo plavanie? Podla coho je to hodnotene? Je to tiez bodovane? Dik za odpoved.
Strejdo bez nich ani nakrok :-)
Aj mydlo si ber a indulónu.
Tak na izbe sme po 4. No izby sú to také aké sú... jasné ber si istota je istota. Každý máte po 1 skrini.
Spido je potrebne si do Pezinka zobrat aj kladku na skrinku alebo ako je to riesene s osobnymi vecami? Ake su tam izby? Kolko Vas je na izbe? Dik za odpoved.
Jj chodí sa...my budeme teraz v druhej polke štúdia chodiť. Ale to sa ide 3-4 krát sa mi zdá. Lebo tam sa záchrana topiaceho nacvičuje či dačo také.
Spido....chodi sa aj plavať na plavareň?
Ahojte, chcem sa spytat ci plavanie je aj s uvodnym skokom do vody. A co sa tyka tych zhybov na hrazde pre zeny na vydrz ci je to s prvym zdvihom, alebo napr. vyleziem na nieco a pustim sa a este na akej hrazde to je (drevena, zelezna...)A ten sloh ak su tri temy na kazdu pisem, alebo len jednu vyberiem? Dakujem
Vsetkym prijatym, uz policajtom blahozelam a dufam, ze svoje povolanie budete vykonavat svedomite, prospesne, zodpovedne....A tym co sa tam nedostali, prajem vela sil, nech sa vam to uz konecne podari