Policajná škola

Strejdo

Prečítaj si niekoľko strán dozadu, tam to nájdeš, daj si tú námahu, keď už si dávaš toľko námahy s otravovaním s primitívnymi otázkami a o tvojom pravopise už ani nehovorím (nepoctatne, bielich). Nemám totiž vzdelanie na to, aby som mohol radiť ľuďom zo špeciálnych škôl.

hasan234

strejdo: som rad ze sa znovu ku mne vyjadrujes hehe(tak co ta krv???) ked ma uz tolko poznas!
katka: zaujimava konspiracia ale ee to viem ze sa neda vsetko obchadzat len mi presunuli urcite veci a ja sa momentalne necitim najlepsie cize ma zaujima co ich zaujima ak su to nepoctatne veci co su dosticky ci krvny tlak alebo hiv tak poho ale ak sa jedna momentalny stav trombocitov ci bielich krviniek tak by som mohol mat problem

Strejdo

katka12345, hasan je také naše indviduálne menej chápavé stvorenie, takže sa nečuduj. Tomu nestačí raz napísať, že všetko tu už bolo pár strán dozadu preberané aj tá jeho krv, ale on je ešte natoľko pohodlný, že sa mu lení kliknúť s myšou dole na čísla, ktoré označuju predchádzajúce strany a preštudovať si ich a získať ešte naviac aj také informácie, na ktoré sa zatiaľ nepýtal, ale ktoré ho možno v budúcnosti tiež budú zaujímať.
Hasan treba myslieť dva kroky dopredu a nie jeden dozadu.

387sniper

Ahojte,je to velky problém napr. ked mám celiákiu,nemozem jest nic,co obsahuje lepok(psenicná múka)?Mozu ma za to odmietat?

katka12345

hasan ...a naco to chces vediet?
ak mas co skryvat tak sa k PZ ani nehlas, lebo aj ked ta prijmu - tak aj tak skor ci neskor vyletis, ak nieco uzivas, alebo nieco ine tymto sledujes?? ...

skielko

no tak mestski polisi su ina kapitola..pod min vnutra nepatria...su mestskí cize patria pod obec...mysliim ze oni maju pripravne vzdelanie jeden mesiac...

forest24

Strejdo a do tyhc 2 rokov si potrebujes spravit zakladne alebo specialne policajne vzdelanie?
Preco si myslis, ze na skratenom vysetrovani si robit len malokto? Je to tam az take strasne?
Zaujimalo by ma, ze aky je postup prijmania mestkych policajtov? Ci je to to iste ako pri policajtov pod minv sr alebo iné?

roxo

Caute, kurnik ma uz moja personalistka stve.Fyzicke previerky som mal skoro pred mesiacom, dodnes som nedostal odpoved ci som presiel alebo nie.Dnes som volal tam, ci uz maju vysledky, tak ma este spucovala, ze na info.pohovore nam bolo povedane, ze informacie sa nepodavaju.vobec neviem ako sa mam zariadit.slak by ich trafil.