Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Forest 24
To mas jasne,protekcia je mocny carodej :)Ked prides kuknut na skolu tak len pozries a vidis kto asi je tlacenka a kto nie. TO aj nam ked sme boli na pohovore tak povedali hned okuliare a neplavci ahoj leto...Pametam aj co neurobili fyzicke,pripadne nemohli ich urobit ked sa ani raz nedvihli na hrazde a zrazu na skole su.
KUBO83
Pre tvoju informaciu,bez akejkolvek tlacenky a zase az tak moc chyb tam nemam. Nemam moc casu byt na nete a zapodievat sa pravopisom ked tu som. Ked budes s polovice fyzicky na mojej urovni tak ti poslem 10000000000 eur. Alebo si neurobil niektore z casti prijimacieho pohovoru a zavist bleda spat ti neda...Takych vas tu zvykne byt najviac a nie len tu
Čaute chlapiiii, tak ja už tvrdo zarezávam. Tento týždeň mám pohotovosť, tak musím byť 24 hodín na telefóne a keď zavolajú, tak do 30 min. byť na oddelení. Na stole 5 spisov, samé krádeže a pred pár dňami, keď som bol v hliadke, tak mi pred očami zomrel človek v sanitke, ako sa ho pokúšali oživiť záchranári, ale po 45 nárnych minútach to vzdali, museli sme s kolegom chrániť záchranárov v sanitke, lebo prišla rodina poškodeného a pokúšali sa dostať zo zúfalstva do sanitky. Hm, bol som aj ja v chvíľach, kedy som mal slzu už skoro na krajíčku.
A včera sme zas mali prechádzku po lese a striehli na indiánov, či nerúbu stromy, takže aby som sa nudil, no veru povedať nemôžem.
alca68 nick na skype mám streki1, ako vždy, aj teraz som tam, tak kľudne napíš.
forest24, keď máš tlačenku, tak môžeš mať aj 5ky dioptrie, skoliózu chrbtice spolu s cirhózou pečene :D a zoberú ťa.
Na oddelení sme super kolektív až na dvoch k....v a práve tí, ktorí by mali držať ústa. Jeden má okolo 23 rokov, uniforma veľkosť S, no nenormálny macher, si myslí, že keď je dlhšie v zbore ako ja, že sa pred ním pokakám. A druhý tiež nenormálny frajo, chodí ako najväčší mafo, nohy na široko, ruky tiež a pritom má možno 70 kíl aj s kanadami a čo som sa dozvedel, že 2 krát prepadol na základke. No rečííí ako generál s 20 ročnou praxou v PZ.
Ale kolegovia, ktorí už majú niečo preskákané, tak práve tí sú úplne v pohode, dá sa s nimi porozprávať, máme spoločné aktivity aj mimo služby. Ale ako sa hovorí, že v každom kolektíve sa nájde niekto, kto tam nepasuje alebo ktorý sa povyšuje nad ostatných.
Riaditeľ je tiež veľmi dobrý, keď si plníš svoje povinnosti, všetko je v poriadku, keď flákaš, taaak .... ;).
Warrior: nam tiez na prvom pohovore vraveli, ze ten kto nosi okuliare, tak moze rovno odist, ze nema sancu dalej postupit...a prisiel som do policajnej skoly a zopar sa tu aj takych naslo, co nosia okuliare a nie hocijake :-)
Pochybujem, ze v ich veku by uz boli JUDr. ;-)
Warrior:a ty si sa tam ako dostal sak ty nevies ani slovencinu:-))
pre streida:ahoj no co ta nikdy nevidim na skype, ci mas iny nick uz?chcem sa ta opytat ci by si mi neposlal ziadost do PZ teda vzor ako sa to pise a co vsetko sa este posiela tam,diky:-)
Strejdo,dakujem pekne za odpoved:D
Nazdar Strejdo.
No co ako zarezavas? Ako to ide? My kmitame na skole neskutocne,ale drzime sa zatial dobre :) Vidim ze sa tu omiela stale to iste dookola...kto nema 100 percentny zdravotny stav, zeby som bol presny 99 percentny,zistia ti s krvy vsetko co potrebuju a ked nevyhovejes v niecom tak koncis a okuliare urcite nie ziadne,je vela uchadzacov ktory nemaju okuliare vobec,pripadne ak je niekto judr.tak sa to berie s vecsou toleranciou trosku lebo ide do kanclu a nie na ulicu.
387sniper, nooo kamarát, keď budeš chodiť na policajnú školu, tak tam máte spoločné stravovanie, či budeš nosiť vlastnú stravu? Síce váčšinou bude mäso, ryža, zemiaky a pod. a to môžeš jesť. Keď už tak veľmi chceš ísť do PZ, tak by som sa neroymýšľal nad tým, či môžeš, alebo nemôžeš, ale radšej to urob tak, ako keby si žiadnu celiakiu nemal. Dúfam, že vieš, ako som to myslel.