Policajná škola

katka12345

ja by som to tam neuvadzala - tie drogy - ved nejdes na detektor lzi .. a po psychotestoch ides na pokec ku psychologicke, kde sa rozoberaju uplne ine veci nie toto...

superfortres

je tu niekto, kto absolvoval psychotesty v TN cca 25. marca a caka na zdravotnu? Bolo nas tam malo vtedy, asi len 6.

more

ahoj, ja mam zase moralnu dilemu. v psychozivotopise je kolonka 'skusenosti s drogami' a ja urcite nie som jediny kto skusil co s nim spravi marihuana. spravil som to s vedomim ze porusujem zakon. nemam vo zvyku klamat ale na druhej strane - nepochovam moje sance ak priznam pravdu?

Strejdo

Čomu tam nechápeš prosím ťa?
"priprava na povolanie"- Na akú školu si chodil, ako si sa pripravoval po fyzickej stránke na výkon povolania príslušníka PZ, po psychickej stránke.
"zalozenie vlastnej rodiny"- či bývaš s rodičmi, alebo máš už vlastnú rodinu, či máš priateľku, ako vychádzaš s rodičmi, súrodencami, či chceš mať deti, atď., proste stručne a výstižne.

skcookie

Akurat vyplnam Zivopis pre psychodiagnosticke vysetrenie (ten pred psychotestami) a natrafil som na par zaludnych otazok a nechapen co tam mam napisat napr: sekcia "priprava na povolanie"-Priebeh vzdelavania. alebo "zalozenie vlastnej rodiny" osamostatnenie sa, partnerstvo, rodinny zivot

eny85

Takze, mame za sebou informativny \"pohovor\". Ze vraj 1200 ziadosti je tam momentalne, tak povedzme si pravdu, nadej by mala ostat az do konca, ale realita pri vstupe do PZ je kruta :(

Strejdo

Preeeesne tak. Ku mýtnej sa mi to tiež nepodarilo, až teraz. Áno, štátny som. Vidíš, už ani prečitať neviem poriadne, čo si písala, od štastia :D.

katka12345

STREJDO :)

Ja som sa pytala či si štátny :) nie šťastný, ale neva :-)

To bola len kontrolna otazka.... ci naozaj ide o toho strejda, ktorého myslim .... "peckari" Ti niečo asi hovoria, vsak?

Predpokladam, ze si to ty... tak predsa sa Ti to podarilo? Ty si chcel ist k mýtnej, vtedy este nepatrili pod nás... vsak? ked si dobre pamatam...

Strejdo

Warrior, taaak po chlapcoch mám pozerať, aké nosia trička??? :D. Dievčatá som si všetky zapamätal ;).
Veď to, že som rád, že som aj v uliciach, nielen v kancelárii, pretože fyzická drina to je pre mňa základ životného štýlu.
katka12345, samozrejme, že som šťastný, aj keď si to ešte na plno neuvedomujem, keďže 4 roky som sa snažil o to, aby som bol v PZ. Teraz mám ešte taký útlm, ktorý mi ostal z minulosti, ale pomaličky si to začínam uvedomovať.