Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
uz som ti pisala, ja mam nick alusa68 ved cez tie nicky sme si pisali
Strejdo:
Aha a si ma nevidel tam? Som mal tricko aj bundu Warrior :)To mas jasne z miestych magorov si nikto nic nerobi :)Teraz sa robili zase fyzicke skusky takze asi este beru. Ako citam tvoje prispevky tak je dobre ze nesi len kancli ale ides aj do terenu,no vidis,casom budes kriminalista urcite :)
necitala som predosle prispevky, lebo ... nepotrebujem to len som chcela na nieco reagovat ..
ak sa mozem opytat (mozno si to tu niekde spominal) si statny? a odkedy si u PZ?
Ááááno ;).
Strejdo mozem jednu otazku? si z PO??
alca68, napíš mi na skype, neviem, aký tam máš nick.
katka12345-nielen mamičky nevedia, ale ani ich ratolesti a nielen tie, čo akurát končia základnú, ale nedávno sa ma to pýtal aj 20 ročný chalan, že má učňovku, bez maturity a chcel by si urobiť strednú policajnú školu. Že či ho potom zoberú k polícii. :DDD. Z toho hned vidíš, aký má záujem o povolanie policajta.
strejdo uz som ta dlho nevidela na skype,praveze som si myslela ze mas iny nick,ked ma uvidis tak sa mi ozvi popiseme:-)
k okuliarom ... celkom pravdu nemate..
su tabulky podla ktorých ak splnate istu hranicu tak mozte byt prijaty....a dju sa nahradit sosovkami..... je na to papier, kde je presne tabulka.... s cislami - a vasa ocna musi dat vyjadrenie podla tej tabulky ci splanet alebo nie...a ak mate okuliare treba si najprv toto zistit ..lekar vamda vyjadrenie a ptom idete k sluzobnemu lekarovi ..chcela som tym povedat, ze najprv si treba zistit ci splnate tu hranicu (podla tej tabullky) a az tak sa pustat do testov - slovencina, telesna, psycho ..., lebo zbytocne budete platit aj za zdravotnu prehliadku ked uz na zaciatku budete vediet ze kvôli okuliarom vas nezoberu....len tolko
a ked citam niektore prispevky, mi je na grc... vidim ze civilna verejnost je riadne dezinformovana - ked citam prispevok typu - policajna skola ako nadstavba, alebo stredná skola v KE - minule som pocuvala jednu pani v obchode, ze chce dat dceru po zakladnej skole na strednu policajnu do KE - paaaanenka maria, to ti ludia uz uplne osprosteli .... to si jedna matka nevie zistit ze to je skola, pre policajtov, ktorých je potrebne najprv prijat do služobneho pomeru a tam idu absolvovat skolu ako zakladne vzdelanie, pripadne dôstojnicke.. no nechapem, ale nemusim vsetkemu rozumiet,.
Áno áno Warrior, to som bol ja, čo som nastupoval v Poprade s mojim kolegom, prvý som dobehol do bus, potom sme ešte na toho druhého vagabunda trochu čakali :D.
Joj teraz idem zo služby, mi zavolali o 22:00 so stálej služby, že je akcia na požívanie alkoholu mladistvých na diskotékach, tak sme kontrolovali disco kluby. A hneď o 23:00 sme riešili vodiča, ktorý zrazil cyklistu, vodič nafúkal 4 promile.
Ináč Warrior, z takých šaškov, čo tu píšu, na ich príspevky ani nereaguj, veď vidíš, že to je zbytočné. Stále dookola sa pýtajú tie isté otázky, ešte ho ani na fyzické nepozvali a už ti o pravopise ide niečo rozprávať :DDD, to je odvaha.
Strejdo:
Ty si nebol s nami v Lupci na vystrojenie? Na buse co ste v Poprade nastupovali? Lebo tam isli nejaky vysetrovatelia ties z nasej partie co sme sa zisli v Presove vtedy ked nam davali zelene batohy