Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Neviem kam Vas daju toho 1.7. ked nas maju o dva mesiace stahovat do druheho bloku, lebo ten nas maju prerabat, ale ani to nie je vraj iste...
Ale viete ako sa hovori, dobrych ludi sa vsade vela zmesti pomestime ;-)
nastup je 1.7.2010....snad sa tam stretneme :)
to by aj mna zaujimalo, kedy je ten nastup, sice este nemam zdravotnu za sebou, ale aj tak ma to zaujima
Caute vsetci!
Vie mi niekto poradit, lebo este ani na personal.oddeleni to nevedia: Kedy je nastup novych policajtov na SOS PZ - je to 1.7.alebo 1.8.2010?
Nieje pravda, markoo, môžes si dať žiadosť aj hneď zajtra. Ja som do roka poslal aj 10 žiadostí na to isté oddelenie.
Marco : Mozes, ale az o pol roka, ci rok, neviem presne ted. Ale zda sa mi, ze mne hovorili o pol roka, ze si mozem dat znova...
Caute chcem sa opytat ak niekto vie ze ak my zamietli moju ziadost o prijatie teda ma nepustili ani k skuskam mozem si dat na to iste oddelenie novu ziadost?
len a) b) c)
Chcel by som sa Vas opytat, ze akou formou sa pise zaverecny test v prvom prijmaci? Ci su tam odpovede typu a, b, c, d, alebo je to kombinacia aj takych aj takych?