Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
pre Martina 19: Nejdem na pohovor 27.4. do TN, ja uz mam po pohovore, fyzickych a psychotestoch a cakam na zdravotnu, ktora by mala byt niekedy cca koncom juna. Ale nemysli si ze sa vychvalujem, este totiz neni cim. To som napisal len preto, ze keby si chcela s niecim poradit a bude to v mojich silach, tak ti poradim a dam informacie. Ja som bol tiez na pohovore v TN
Hasan bacha na ten štýl písania veď budeš zachvíľu(možno)policajt a takto písať tam nemôžeš veď to dúfam dobre vieš!!!!!!!POZOR na pravopis a správne prípony pri skloňovaní a čo si napísal do životopisA ?? :D
A zase píšeš ako tatar, čí to je tvoj normálny štýl písania??? Čítaj po sebe, čo a ako píšeš a až potom daj Odoslať príspevok.
Veď aj som prívetivý, ale čo je veľa to je veľa. Nechcel som to tu písať, ale keď už ináč nedáš.
Každý dostal rovnako papierov, ktoré mal vypĺňat, či sa ti vidí, že si výnimka a dostal si viac?
To, čo sa tu pýtaš za nezmysly, o niečom svedčí. Už len to, že ti personalistka dala prerobiť žiadosť a keď si mi ju poslal a videl som, ako si ju napísal, tak som si o tebe niečo pomyslel. Prepáč, ale tak to je a nie každý sa hodí na prácu policajta. Ale snáď motyka vystrelí. Na tvoje príspevky od teraz nereagujem.
Neviem co je na tych papieroch na infopohovore nezrozumitelne...Podla mna su jasne a zrozumitelne
Strejdo, tomu čo napísal nikto nerozumie- to pravdepodobne ani on sám :-D Možno sa ani nehlásil do Polície :-D