Policajná škola

Warrior

STREJDO
Som si aj myslel hehe :) Nerad kazdemu uplne detaily co ma robit a uz vobec ne na psychotesty,ked niekto nevie co ma tam pisat tak nech nepise nic,ked nema dostaok predstavivosti tak mu je nadarmo tam aj vobec ist a ked ma otazky jak dement ku vsetkemu ani nehovorim...Az taky dobrak zase nebud bratu :) A ked vidim tie otazky ohladom zdravotnej atd tak uz nenachadzam slov...Vsetko je tu spomenute 1000000000000000x staci len trosku to tu pohladat v starsich prispevkoch a ked je niekto lenivy a sa mu nechce preklikavat tak nevydrzi ani etapy prijimacieho konania :) A ne to dalsie veci potom ked nahodou prejde :)

katka12345

Je zaujimave sledovat, ako si potrebuju niektorí rýpnuť :)

inac mne zistovali aj HIV - ale ked som nastupovala do služobneho pomeru k inej ozbrojenej zložke, a potom som presla zo dna na den k PZ a tam mi uz tieto vysetrenia nerobili.....kedze som prechadzala z jedneho dna na druhy , čiže služobný pomer mi trval nepretržite... bez "pauzy" ....takze neviem, asi u PZ sa toto nezistuje..

Strejdo

j_carson potom by som nemal reagovať ani na tvoj príspevok.
V tom istom príspevku ma upozorňuješ na gramatiku a sám chybu napíšeš??? Ty si riadny kus vieš čoho.
Ináč mal by si rozlišovať medzi gramatickými chybami, preklepom, alebo ak náhodou vynechá niekto nejaké písmeno. Ale obmedzenosť ti to asi nedovolí, že?
Tvoje príspevky mám aj tak v p.
Zabudol si ešte, že v tých krvých testoch zisťujú aj HbSag, čo je antigén hepatitídy typu B. Ak niekto prekonal žltačku typu B, može sa stať, že tento antigén už bude mať v krvi stále, atď. atď.
A ešte BWR, čo je syfilis, to sa tiež zisťuje.

hasan234

carson: tak dakujem papier som dostal v pondelok cize viem vsetko a teda v pondelok na krv som zvedavy ako dlho bude trvat kym budu hotove testy

j_carson

uz som to raz pisal, ale neodpustim si to ani teraz - strejdo, nekomentuj ludom ich gramatiku, kym samemu ti to tiez nejde na 100%. je to ubohe, zober si sam zo seba priklad a nereaguj na prispevky takych saskov, co tu pisu.

hasan: na krvi sa robi klasika sediment, hiv, krvny obraz (biele k., cervene k., dosticky, hematorkyt, hemoglobin...) + asi aj kreatinin, cholesterol, bilirubin (ale tie vysledky sa mi nedostali pod ruku. ak vobec boli, tak boli na inom papieri)

Strejdo

more, pripájam sa ku katke12345, radšej to tam nedávaj. Keď budeš už na psychotestoch, tak tiež nedávaj, že máš nejaké skúnosti s drogami, ak budeš mať takú alebo podobnú otázku.

forest24

Vie niekto co znamena pismeno E a K v pracovnej zmulve konk. E/Z a pod tym pismeno K. Viem, ze prve je vseobecne vzdelanie (zeby ekonomicke?) a druhe policajne (to je jasne-zakladne), ale co znamena to K pod tym ani srnka netusi ;-)