Policajná škola

Strejdo

Dá sa, ale riaditeľ oddelenia, kde si zaradený ťa musí na školu vyslať, alebo druhá možnosť, že budeš zaradený na pozíciu, ktorá si vyžaduje dôstojnícku školu. No keď chodíš teraz na SOŠ, určite ťa nepošle riaditeľ do dvoch rokov aj na dôstojnícku školu, jedine že máš za sebou poriadny buldozér.
Trvanie dôstojníckej školy sú 3 mesiace. Ak ešte nemáš SOŠ a ideš rovno na dôstojnícku, tak tá ti trvá 10 mesiacov, v tom je už aj zakladné vzdelanie, aj dôstojnícke. Ale to by si išiel iba v prípade ak by si bol zaradený na skrátené vyšetrovanie, t.j. starší referent-poverený policajt a tú si práve do dvoch rokov musíš urobiť, čiže ešte v skúšobnej dobe.

forest24

Neviete nahodou ci je mozne ist studovat na dostojnicku skolu do Devinskej v skusobnej lehote dvoch rokov? Kolko tam trva taketo studium?

Strejdo

j_carson, máš pravdu, úplne vo všetkom s tebou súhlasím, viac sa o tom nebudem rozpisovať, keďže naša debata trochu odbočuje od obsahu tejto témy.

j_carson

Strejdo, tak aby sme si to ujasnili - ja ti gramatiku nevycitam, mne je uprimne jedno, ako pises. skor mi nie je jedno to, ze druhych osocujes za to, co sam robis. (ci uz vedome, alebo omylom). robis si zle meno.

dostal si sa do zamestnania, kde na ludi budes potrebovat trpezlivost. notnu davku. a dennodenne sa ta nejaki 'saskovia' budu pytat tie iste banalne veci (otazky, na ktore si najdu odpoved aj sami) a ty im nebodaj budes odpovedat s milou tvarou? pochybujem. ked ta dokazu takto vytocit ludia na obycajnom fore;)

tie nedokoncene urazky na mna prehliadnem, vidim, ze si akysi rozruseny. to nebol moj umysel. kazdopadne rad sa priucim aj na vlastnych chybach, takze pokojne napis, kde som spravil chybu. nabuduce uz budem vediet, ako je to spravne.

na moje prispevky bez ostychu reaguj. nepytam sa priblble otazky, vsetko, co som potreboval, som tu nasiel. a co som nenasiel, to som zistil na vlastnej kozi;) ludi typu 'dajte mi odpovede na psychotesty' sa samozrejme nezastavam - to len aby bolo jasno. ale aj ked sa to opytaju, tak im prosim nepis, aki su primitivni a ze sa nemusia ani hlasit do zboru. ved oni na to prijdu aj sami. a mozno motyka vystreli, ktohovie. drzme im palce. nebudu jedini.

atomix

Zdravim, niekto z KE kto bol 15.4. na pohovore alebo priblizne v tom termine, dosiel vam uz papier kedy su fyzicke testy? vdaka

Pre Bina

Same k....y sa tu pytas, otvor si stranku www.minv.sk, tam mas vsetko a neotravuj s p.......i.

Úrad hraničnej a cudzineckej polície MV SR
Vajnorská č. 25, 812 72 Bratislava