Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
forest24 dostojnícka trva 6 mesiacov.
Nazdar Strejdo, velmi pekne dakujem za odpoved.
Čau milenium, jasné, môžeš kľudne previerky presunúť na iný termín, ale radšej nehovor dôvod, že ideš na dovolenku, ale povedz napríklad, že máš virózu a ležíš s teplotami. To je bežné , že niekomu niečo do toho vojde.
Ináč previerky na SOŠ Košice pre nasledujúce obdobie do konca roka sú tieto: 1.júl, 2.september, 7.október, 4.november a 2.december, so začiatkom vždy o 7:30.
Zravim, mam mozno blbu otazku ale aj tak sa skusim opytat.
Je mozne sa ospravedlnit z prijimacieho konania (mam namysli slovencina a fyz. testy) a poziadat o nahradny termin?
Moj dovod je ten, ze som si daleko skor zakupil dovolenku ako som sa rozhodol podat ziadost o prijatie do pz. Absolvoval som inf. pohovor a dosiel mi aj papier, ze som nim presiel a mam cakat na dalsie pokyny. Zatial nic, len sa obavam aby som nahodou nemal testy v case, ked budem mimo SR.
A tu je moja dilema, ci je mozne sa ospravedlnit a ak ano tak, ze preto, ze idem na dovolenku alebo udat iny dovod, alebo ju radsej stornovat co by som velmi nerad.
(Podotykam jedine vtedy ak mi dovtedy dojde pozvanka).
Dakujem za Vase rady.
neprezivat prijimaci pohovor?no spytal by som sa naozaj hoci koho,kto by sa na to netesil,ja osobne sa naozaj tesim,nerobim si 100%z toho,no som rad,lebo doteraz som dostaval odpovede,nemame prazdnu prac.poziciu,a podla mna to bolo najhorsie,ze clovekovi ani moznost nedaju,nuz uvidime.viem nudna tema vela ludi sa pyta to iste,treba sa pripravit na prij.pohovor alebo su to naozaj len pisomne zalezitosti?najradsej by som pracoval u poriadkovej policii,riesit problemy,byt stale v terene a hlavne menej v kancelarii,resp.dopravak,som typ cloveka ,ktory chce vykonavat a stale dokazovat,ze naozaj chcem ist len a len dopredu.zatial sa mi to v zivote podarilo dosiahnut,no uvidime ci aj dalej to bude fungovat,nadej zomiera vzdy na konci.prajem kazdemu,aby sa podarilo prejst testami,a aby na slovensku boli policajti,ktory sa nedaju podplatit.ved aj na co,aj tak na to pridu
Strejdo tym ciganom to bolo jedno, ze ci rubu strom z 5 pasma alebo z 1 pasma. Pre nich je "drevo ako drevo" :-)
U nas mame s nimi tiez problemy. Najhorsie je, ze nemaju z coho platit pokuty. Tazko je na takych ludi posobit vychovne a preventivne :-(
Nazdaaar kolega, jasné, že už mám pár prípadov vyriešených. Naposledy som naháňal dvoch cigánov po lese, lebo rúbali stromy v lese, ktorý je súčasťou TANAPu s 5. stupňom ochrany :DDD. Po kilometri som ich uštval, už nevládali behať, no tiež som mal už aj ja na mále, topánky plné vody a nohavice mokré až po gule, lebo som musel cez rieku za nimi utekať. Jeden pôjde sedieť, lebo už bol riešený za to isté. Svalovku som mal potom ešte tri dni, ale čiarka k dobru.
Tak tak, Warrior má pravdu s tými prijímačkami, info pohovor ešte absolútne nič neznamená. Ani fyzické previerky, slovenčina, psychotesty. Až potom keď budete po lekárskej prehliadke, tak si môžte povedať, že máte akú takú šancu na prijatie.
Zdravim, ako sa mame? Strejdo ako ide praca?.Uz si daco poriadne vyriesil?
Ty co ste v prijimacom konani tak neprezivajto to az prilis,lebo kym vas prijimu tak o nervy pridete...Jedna dobra sprava ze skusky sa stale robia
Čau čakateľ, čisto ako keby som seba počul. No len sa pýtaj a radi ti tu poradíme, pomôžeme. Ak máš skype, tak môžeš mi aj tam napídať a pridám ťa do nášho policajného chatu, môj nick je streki1.
Inač firmu nemusíš rušiť, stačí ju prepísať na niekoho iného- priateľku, manželku, brata, sestru, atď.
dobry vecer,chcel by som sa touto cestou pridat k vam do fora tiez,totiz skoro po 8rokoch cakania som dostal telefonat,dobry den dostavte sa na prijimaci pohovor...,no neviem ako sa mi to podari alebo nie,ale som a budem rad ze aspon som sa dostal na ten"pohor".dobru radu by som prijal od vas,cim by som presvedcil pana policajta,ze naozaj tuto pracu chcem,aj ked doposial mam vlastnu firmu,ktorej by som sa aj vzdal a podotykam ze nie pre peniaze ale,pracu policajta ktory je moj velky sen,budem robit s cistym srdcom,pomahat verejnosti,utlacat huliganov,cize pracovat a pracovat pre obcanov