Policajná škola

superfortres

ohladom novej vlady: nielenze sa budu mat poprdeli policajti, ale vsetci budu skripat zubami. Donedavna som dufal aj ja, ze sa SMER dohodne s Kristusakmi, no Kristusaci maju asi nieco slubene od Radicovej, takze skutocna socialna kriza este len zacne. A myslim si, ze policajtov bude treba, lebo ludia co nebudu mat co do huby budu kradnut atd. Snad sa tato pravica do pol roka rozpadne a bude vladnut poriadna vlada. Myslim SMER a SNS.

patriot6

zdravím vás vie mi niekto povedať aká je situácia v prešovskom kraji s náborom k polícii??a môže mi niekto poslytnúť vzor žiadosti??budem vďačný...

Warrior

Memyslim si zeby si to dovolila zmenit zakon o statnej sluzbe...By ju rozniesli v zuboch vsetky ozbrojene zbory a niekto by jej to urcite nedaroval...A nemyslim si ze to v parlamente prejde jej bludy a fantazie

Strejdo

No vážení, modlite sa aby sa SMER dohodol s KDH, lebo keď sa dostane k moci Radičová, policajti majú po prdeli. Chce znížiť stavy o 20%, zrušiť príplatok za nerovnomernosť a neviem neviem, či neche upraviť aj tabuľkové platy.

Strejdo

No zákon je jedna vec a realita je druhá vec. Kolegyňa išla teraz na dôstojnícku, pričom SOŠku už robila dva roky dozadu a išla na 6 mesiacov.
3 mesiace trvá dôstojnícka škola v tom prípade, že nemáš ešte žiadne policajné vzdelanie, ani základné a ideš rovno na dôstojnícku školu, ale zároveň je spojená aj so základným vzdelaním, čiže v konečnom dôsledku budeš študovať 3+3+2, t.j. 3 mesiace základné vzdelanie, 3 mesiace dôstojnícke a 2 mesiace prax, to je spolu 8 mesiacov.
Rovno na dôstojnícku školu ideš iba v tom prípade, ak máš akúkoľvek vysokú školu a príjmu ťa v PZ na miesto starší referent-poverený policajt, čiže na skrátené vyšetrovanie.