Policajná škola

patriot6

a strejdo nevieš či sú nejaké voľné miesta v prešove???inač som zo sniny..a mohol by si mi poslať na maila ako má vyzerať žiadosť???

Strejdo

patriot6 ;) je pravda, ako ti povedali. Rozpracujú ťa v mieste bydliska, takže najlepšie bude, ak si dáš žiadosť na kraj do Prešova.

Strejdo

Absolútne som nemal v úmysle šítiť poplašnú správu, napísal som iba, čo som prečítal na internete.

tvnoviny.sk

Potom som asi správne nepochopil tento článok, najmä tieto vety:"Nová vláda bude škrtať výdavky a začne od štátnych úradníkov. Iveta Radičová tvrdí, že len za vlády Roberta Fica sa ich počet zvýšil o pätinu. Po zmene vlády by tak mohlo prísť o prácu až 28-tisíc zamestnancov štátnej správy. Pracovné miesta na odstrel sú však aj inde."

A jedna pätina znamená 20%.

Strejdo

Absolútne som nemal v úmysle šítiť poplašnú správu, napísal som iba, čo som prečítal na internete.

tvnoviny.sk

Potom som asi správne nepochopil tento článok, najmä tieto vety:"Nová vláda bude škrtať výdavky a začne od štátnych úradníkov. Iveta Radičová tvrdí, že len za vlády Roberta Fica sa ich počet zvýšil o pätinu. Po zmene vlády by tak mohlo prísť o prácu až 28-tisíc zamestnancov štátnej správy. Pracovné miesta na odstrel sú však aj inde."

A jedna pätina znamená 20%.

parco

Pre strejda. Zásadne nereagujem na debiliny, ktoré tu píšu nejakí samozvaní "personalisti a vševedkovia" ako si ty. Všade si bol, všetko vieš a kde si nebol tak sa práve chystáš. Chcem Ťa požiadať, aby si prestal zo šírením bludov, ktoré sú zrejme výsledkom tvojej nevýraznej duševnej rovnováhy a pravdepobne indikujúce nejaké psychické ochorenie. Ja som policajtom vyše 15 rokov a takých idiotov, ako si ty odpisujeme už pri vchode do budovy. Vešiaš týmto ľudom sprostosti na nos a zavádzaš ich. Zrejme je to tvoj spôsob relaxu. Ešte by ma zaujímalo, akú maš hodnosť a policajné vzdelanie. Tak daj nech sa zasmejem... že by nejaký blbeček z ulice robil skrátené vyšetrovanie, tak to by som ťa chcel vidieť... Takže milý strejdo, otvor oči a preber sa zo spánku. a ak si čírou náhodou policajt, tak by si mal vedieť, že tu nie si anonymný a naštuduj si na google čo je to šírenie poplašnej správy... neťahaj ľudí za fúzy buď taký dobrý. Nemám o novoprijatých policajtov dva-krát valnú mienku, česť výnimkám, ale myslím si, že až takých idiotov ako si ty k nám neberú... ak áno, tak sa o pár rokov máme všetci na čo tešiť... mjr. Ing. XY. (strejdo Vám vysvetlí, čo je to za hodnosť)

patriot6

a ešte by ma zaujimalo či môžem si dať žiadosť aj do iného kraja...lebo keď som volal na kraj do blavy tak mi povedali, že pokiaľ u nich nemam trvalé bydlisko tak so mnou nebudú začínať prijímacie konanie...tak neviem...lebo si myslím, že väčšia šanca na prijatie tam ako v prešove...

patriot6

a ešte by ma zaujimalo či môžem si dať žiadosť aj do iného kraja...lebo keď som volal na kraj do blavy tak mi povedali, že pokiaľ u nich nemam trvalé bydlisko tak so mnou nebudú začínať prijímacie konanie...tak neviem...lebo si myslím, že väčšia šanca na prijatie tam ako v prešove...

patriot6

patriot6