Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
djfra Prakticka a ustna
parco: píšeš, že nemáš o nových policajtoch dobrú mienku. Tak si choď vyskúšať súčasné fyzické testy, psychotesty a zdravotnú prehliadku. Keď týmto prejdeš, potom nadávaj na nejakého strejda. Ten chalan tu dal dosť užitočných informácií. Radšej daj užitočné informácie aj ty.
ozaj Staniii, z coho sa robia vsetko zaverecne skusky? diky
forest24 moji spoluziaci co prepadli po troch mesiacoch studia na SOSPZ a v stvrtom mesiaci mali opravne ktore nespravili zacvakali za skolu, ked si dobre pamatam cca 500euro. neviem v ktorom zakone to je ale aspon 700 evri si odloz:D...ja uz odkladam:D..30.juna mam zaverecne skusky:D
patriot6: Ja som si podal prihlasku k PZ mimo mojho kraja a v pohode to preslo :-)
parco: Ak sa strejdo, ale aj iny "navstevnici" tohto fora vyjadruju nespravne alebo zavadzaju, tak ich mozte VY skusenejsi opravit :-)
My ostatni budeme len radi ;-)
Neviete nahodou niekto, ze podla akeho zakona alebo nariadenia musia studenti policajne skoly vratit pri vyhodeni z PZ peniaze za studium? A do kolkych rokov po skonceni studia sa to týka? Dikes :-)
Poslal som ešte raz, už by to malo byť OK, niekedy maily blbnú.
strejdo prišiel mi mail ale bez žiadosti...ináč vďaka za ochotu...vážim si to
dakujem ti strejdo za tvoju pomoc...tu je moj mail: stefanko6@gmail.com a dufam ze sa mi to podarí...
Úuuuf, v Prešove neviem aký je stav, ale vždy sa nájde nejaké voľné miesto. Teraz síce je táká situácia, aká je, ale žiadosť si v každom prípade pošli. Samozrejme, že so žiadosťou ti pomôžem, daj mi tvoj mail a pošlem ti ju.