Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
roxo a kedy si mal tie testy, aky datum? diky
Uz mam za sebou fyzicke a slovencinu, psychotesty a dnes som presiel zdravotnymi.Uz len nech to MV SR podpise a od augusta ma caka skola.
Co sa tyka toho, ze ta mozu zaradit medzi uchadzacov len v kraji v ktorom mas trvaly pobyt sa mi velmi nezda.Ja byvam v Presovskom kraji a ziadost som si dal na jedno riaditelstvo v kosickom kraji.a vsetko bolo v pohode.
ahojte ja som si taktiež podala žiadosť už pred mesiacom a ešte stále čakám..snáď raz príde odpoveď
staniii tak vela stastia na skuskach, nech ti to vyjde ;-) a potom hor sa do vykonu-konencne do praxe :-)
nečítala som si to tu všetko, ale kto chodí do školy do Pezinku? som počula, že je tam policajná dvojročka? chcela by som nejaké bližšie info.thanks
caute chcela by som sa spytat,ci je problem ked mam 154cm,lebo citam tu ze je potrebne 165cm,co je na tom pravdy vdaka
teda aspon ja som tam dlho strejda nevidel, aby som to upresnil :)
Alca, myslim ze ma stale to iste skype, len tam uz nechodi tak casto :)
pre streida
ahoj nemas nieco zo skype?som ti chcela pisat ale nejak sa tam nieco dobabralo,vobec ta nevidim prihlaseneho
mozes byt trosku konkretnejsi? co je v praktickej a co v ustej? :)