Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
ak by mal niekto tie psychotesty tak budem neeeeskutocne rada ak mi ich posle :-D alebo aspon nieco okolo toho, aby som vedela na co sa asi pripravit....moj mail:
ikonaanoki@gmail.com
Dikes
pre Bino: na stranke minv maju datumy prijmacich skusok tak asi beru :-D alebo vie niekto o niecom inom?
Neviem ako to je s okuliarmi, či môžeš mať nejako zhoršený zrak.Mne sa zda, že vobec nie.Ale ruku do ohňa za to nedám.Mne napriklad zrak nijak nevyšetrovali, len sa ma opytali, či vidim dobre.
Pohovor u mňa bol s personalistkou.Ako dlho, záleží od počtu uchádzačov.nás bolo okolo 40.začalo sa to o 7.30h a skončilo okolo 12.00h.
Najprv v zasadačke všetci pokope kde nám dali základné info, potom po jednom na pohovor, čo bolo individualne cca 10 min.najhoršie je to čakanie.
ahojte poradte! ten prvy pohovor sa robi s personalistkou? alebo?.....kolko asi trva?diky
Ak neprejdeš zdravotnou prehliadkou, tak ti zamietnú žiadosť o prijatie do Pz. Môžeš mať dioptrie maximálne 0,5. Snáď by sa dalo dohodnúť, že ak ťa budú chcieť zobrať do zboru, tak sa s nimi dohodneš, že pôjdeš na laser, ak to pomôže. Len zas neviem, či sa o tom vôbec bude chcieť niekto s tebou baviť, ale za pokus nič nedáš.
chcem sa spytat že ked nosim okuliare a neprejdem zdravotnou prehliadkou tak ma vykopnu stade ? diky :D
Myslim, ze ti to moze byt jedno, zrejme termin psychotestov bol skor ako termin fyzickych previerok.
chcem sa vas opytat, ci je to bezne, ked ja som mal ako prve psychotesty a az tak mali nasledovat fyzicke??? ahoj
Testy coho?fyzicke som mal niekedy v marci, psychotesty zaciatkom maja.