Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Ahojte, nema niekto pristu k psychotestom...mam za sebou fyzicku previerku, spolu s diktatom a slohom. Teraz ma cakaju psychotesty...dakujem
skielko : tak teda rezim dna: ranajky su od 6 do 7 , potom nasledje ranny nastup po ktorm sa vsetci rozidu do svojich tried skola je kazdy den do pol 4, okrem utorkov, kedy je do pol 5, no a este v piatok sa konci skor o stvrt na 2. okrem toho je na obed hodinova prestavka, ale inac sa stale vyucuje. Vecer treba byt spat do 10-to plati pre KE, pezinok nema obmedzenu dobu. Po 10 je nocny klud. Takto obiehaju dni, celkom sa to da.
z maturované lidičky:)
a kate.kate každý den si zabehni 3000m, a sprav 5 serii po 5 zhybov a brusaky aspon 5 serii po 30. a ked budes behat stopuj si to. aj ked to prvy krat zabehnes za pol hodky nevadi, na druhy den to das o 2 minuty lepsie.
Ahojte, chcem sa opýtať ak mám o mesiac fyzické previerky, ako si mám dovtedy zlepšiť kondičku? nejake osvedčene cviky alebo? Mam 26 rokov, ale vraj musim byť v tej prvej tabuľke, 18-25
napiste niekto kto je na skole aky je denny rezim....a vikendy su volne ci jako?dikes
S dioptriami je to rozne... ja som konkretne musela absolvovat laserovu operaciu, inac mi bolo povedane, ze nemam sancu. volala som si priamo na MNV a povedali mi, ze norma je nula a nie 0,5, to je vraj stara.... no mam na skole spoluziakov, ktory presli aj s dioptriami... takze skusit treba....
07 Tina uz mnoho krat to tu bolo spominane... napises si diktat, slohovu pracu a potom pojdete von na telesnu a nakoniec na plavanie... alebo najprv budete mat telesnu a potom jazyk,
patriot6 :www.minv.sk
Ahojte... 1.7 mám pred sebou previerku zo sj a fyzicke testy v KE? Neviete, ako to vsetko prebieha?
Neviete mi poradit z coho pozostavaju psychotesty???
ikona mozem ta poprosit kde na stranke minv su terminy prijimacich skusok?????a vie mi niekto poradit ci staci ked v ziadosti uvediem iba ze sa uchadzam v presovskom kraji o pracu policajta alebo musi byt aj konkretne nejake okresne riaditelstvo....dakujem