Policajná škola

00Dzana

Ahojte, chcem sa Vas spytat ohladom skoly. Mam ukoncenu vysoku skolu v PO. Podla som si prihlasku k policii, chcem sa spytat ak ma zoberu do sluzobneho pomeru, tak do ktorej skoly pojdem do Kosic,alebo Bratislavy?

Strejdo

Že bude niekto na škole starší ako ja? Tak si to myslel? Joooj, tak ja zas niesom nejaky starec :D. Hlavne ti držím prsty, aby si sa tam dostal a aj ostatní, ktorí po tom túžite.

hasan234

no tesim dufam sa aj mne postasti nstupit v auguste! a strejdo ak citas tak sa nehnevaj ak tam bude niekto starsi xixi

Strejdo

S tým augustom, to ti neviem, ale čo sa týka rozkazu, tak vo väčšine prípadov volajú posledný týždeň pred nástupom.
Napríklad mne volali 28. marca, že nastupujem od 1.apríla a toho 1.apríla som dostal aj rozkaz. A 12teho, hneď po veľkej noci sa isšlo do školy.

zbor

SKIELKO:nazdar ja sa ta chcem spytat, ze odkial vies,ze nastupujes v auguste na skolu do KE,mas to uz i oficialne na papieri, alebo len od personalistky?...Lebo ja mam uz cele prijim.konanie ukoncene od maja a vtedy mi moja personalistka povedala, ze nastup je v auguste, ale to, ze kam, neviem, ani to nemam nijak oficialne...
Vie mi niekto povedat, v akom casom useku pred nastupom do skoly vychadza rozkaz?Kedy ma asi mozu kontaktovat?Dikes!

jane345

skielko: strava povinna nie je, je na tebe, ci si ju orazis , alebo nie. Vikendy su volne a do tej 10 musis byt na izbe. ani sa casto nestava, ze by ludia behali vecer po vonku, nakolko ucenia je naozaj dost! Poobedie tu vacsinou ludia travia tak, ze si trochu odpocinu, cely den v skole da zabrat a potom je len ucenie. Nie je nic vynimocne, že sa tu uci neskoro do noci - niektorí aj do skorych rannych hodin. Ale da sa to zvladat, len sa treba stale systematicky pripravovat. Nastupujete 9.8 vsak? to budeme vsetci dobre oddychnutí po 3 tyzdnovej dovolenke.

skielko

diky jane345.. no a vecere su odkedy??a su povinne ci mnemusim ist na veceru ked nechcem?a vecer mam da sa povedat volno len do 10 musim byt na izbe hej? hm vie niekto ze nastupuje v auguste do ke?lebo ja jo... a este jedna otazka...vikendy su teda volne jou?