Policajná škola

ikona

ahojte zaujimalo by ma ako je to s pracou?kedze vsetkym volali cca 4dni pred nastupom a mnohi dovtedy maju nejaku pracu, ako to funguje?co ak vas zamestnavatel nechce uvolnit?az po uplynuti tej vypovednej lehoty?alebo je to inak? diky

superfortres

pre djfra: to ti len volali? A neprišiel aj nejaký papier? Až október, veď to nieje možné. Ja som počul, ževraj od augusta by sa malo nastupovať aj v KE aj v PK. No ešte jedna možnosť a to je, že uchádzačov zo západ. Slovenska možno kydnú tiež do KE.

387sniper

Minuly tyzden som mal psychotesty,a vcera mi volali z policajného zboru,ze mám ist na nejaké doplnkové testy.Co su to vlastne?Bol uz niekto?

skielko

no moc sa netes ked mas po vsetkom vela zalezi ci maju dajake volne miesto...to ze mas vsetko za sebou je fajn ale nie je to to najdolezitejsie... ja mam ist do KE

djfra

superfortres: no mne cca pred mesiacom volali, a mal by som ist do pezinka, ale nevedela presny termin este, ale hovorila o oktobri az. tak neviem kedy co a ako.

superfortres

Ja by som mal nastúpiť do Pezinka od augusta, no ešte mi nevolali. Ale mám dobrý pocit z toho, lebo mám aj po zdravotnej a všetko OK, tak sa uvidí.

skielko

ZBOR: no mne volal z personalneho ze od augusta nastupujem..pytal somsa ze c m pride este nieco oficialne dajaky papiper alebo co a povedali ze nie ze mi to uz oznamuju...a povedali mi ze toho 2.8 co vychadza v pondelok si aj pojdem do ziliny ore uniformy,,,

Strejdo

Do Košíc, alebo do Bratilavy ;). Konkrétne do Pezinka.
Dzana, ale ku prijatiu do PZ máš ešte dlhú fyzicky a psychicky náročnú cestu, tak sa radšej na to sústreď, ako na to, kde pôjdeš do školy.
To záleží od kapacít obsadenosti, na začiatku tohto roka, keď prijímali, sa stalo, že aj ľudia, ktorí mali ísť do školy v Košiciach, tak išli do Pezinka. Ale spravidla platí, že do školy do KE berú východné Slovensko a časť stredného a do Pezinka zase západ a zvyšnú časť stredného Slovenska.
Držím prsty, budúca kolegyňa ;).