Policajná škola

batman

milenium- nebol som este na skuskach , ale vcera som mal stastie , ze ked som bol na plavarni tak sa prave v tom case konali skusky , tak som videl ako to tam prebiehalo a kolko ich tam bolo . Mna to asi caka na mesiac.Myslel som si , ze to bude toho mesiaca.Asi sa neda nic robit,len cakat :-)

duffus

Viem viem načo narážaš :( ... Tak zase mi len ostáva čakať. Inak neviete niekto koľko ľudí prešlo v BA?

Strejdo

Áno aj to sa môže stať. Vieš, keď vyhovie napríklad 200 ľudí a majú prijať iba 50, tak si vyberú koho príjmu. Pozerajú hlavne na výsledky v jednotlivých previerkach a samozrejme na to najpodstatnejšie ..... určite vieš na čo narážam.

duffuus

Strejdo a nemôže sa stať že mi žiadosť zamietnu aj keď som vyhovel? Dúfam že nová vláda nestopne naberanie od nového roka...

Strejdo

matis187: "Ahojte bol som na psychotestoch V kosiciach minuleho tyzdna dnes mi Prisla odpoved ze mi zamietaju ziadost..kedy sa da ist na opravne? psychotesty? dik"

ešte k tvojej otázke. Zamietli ti žiadosť, ale nevieš na 100%, či kvôli psychotestom, tak si zavolaj na personálne a opýtaj sa, prečo ti zamietli. Môže to byť úplne kvôli niečo inému, napríklad zistili, že kartu vodiča nemáš čistú, alebo máš nejaký priestupok, kvôli ktorému si bol riešený, nemyslím teraz dopravný priestupok.