Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
duffus, vedieť ti môžu dať aj deň pred nástupom, takže nečakaj zbytočne, že to bude o týždeň alebo dva.
new01, veľmi všeobecná otázka, preto sa na ňu nedá jednoznačne odpovedať, ale v krátkosti ide o to , aby si zo všetkých testov vyhovel, t.j. osobnostný, vákonnostný, IQ, charakterový atď., ak ze jedného nevyhovieš, tak si nevyhovel ani celkovo.
batman, keď bývaš v meste, kde je aj škola, resp. aj keby si tam nebýval, tak je na tebe, či chceš byť na intráku alebo nie, to sa pri nástupe pýtajú každého, či chce alebo nechce intrák.
Tak dnes som volal presonálnej. Prešiel som aj cez lekárske testy ale teraz mám čakať na nový nábor čo by malo byť v januári. Z ministerstva vnútra mi ešte príde vyrozumenie že či ma na ten termín berú alebo nie. Nemáte s týmto skúsenosti? Do kedy mi asi dajú vedieť?? Ďakujem
ahojte, neviete niekto ako je to s posudzovanim psychotestov? Ide tam hlavne o body a teda musite mat urcitu hranicu alebo ako vas vseobecne zhodnoti psycholog?
Zaujimalo by ma ci musia vsetci po nastupe na skolu byvat v nejakej policajnej ubytovni ,alebo kedze som z KE mozem normalne byvat u seba a do skoly chodit na vyuku .
To sú aké testy? :)
Buzerovanie :P
No pochodovanie, behanie, buzerovanie a plno inej srandy :-D V 6 tyzdni budete mat testy a kto neprejde tak papa :-)
"Prvych 6 tyzdnov budes mat zaujimavych"- Co bude?:)
Hasan tak gratulujem. Prvych 6 tyzdnov budes mat zaujimavych. Potom sa tam stretneme. :-) Momentalne je skola prazdna, tak si to tam uzite :-)