Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Ano v Januari je dalsi nastup to nam hovorila psychologicka..
roxiiin a martino7 si zjavne ta ista osoba len s inymi menami lebo ako si si vsimol IP sa nemeni, tak bud teraz mas vsetko spravene alebo mas iba fyzicke, tak si vyber. Nikde som sa nedocital na tomto fore ze v januari sa nezacina skola. Citaj poriadne a dozvedel by si sa ze v januari je dalsi nastup.
matis187:
platnost psychotestov je 1 rok. čiže po 1 roku si možeš podat novú žiadost
Ahojte bol som na psychotestoch V kosiciach minuleho tyzdna dnes mi Prisla odpoved ze mi zamietaju ziadost..kedy sa da ist na opravne? psychotesty? dik
A musel som si zmeniť prezývku niekto si tú moju zaregistroval :(
JJ1
Tak čo dodať, len toľko že držím všetky palce aby Ti to vyšlo a snáď sa stretneme buď v škole alebo ako budúci kolegovia :)
a bolo tu spomenute že 11.10.2010 je posledný nástup na školu... tak potom v januári už neotvoria školu? alebo ako , ja to moc nechápem. tak nemusím ani robit prijímačky teda možem sa nato vykašlat ne?? ked nebudu naberat dalších členov.. lebo zatial mám za sebou iba fyzicke testy
milenium:
čiže ja ked mám všetko komplet spravene (fyzicke testy, psychotesty,zdravotná prehliadka), ale nebolo miesto pre mna na oktobrový termín tak bude mat nástup v januári aj ked je stopnuté naberanie nových členov? čo to potom znamená? a otvoria školu v januári do ktorej by som mal aj ja nastúpit??? dakujem za tvoju odpoved
martino7 mozem potvrdit je stopnute nove naberanie do pz, aj napriek tomu sa prijimacky a vsetko okolo toho robi. Ti co teraz robia testy tak vsetko bude naberane v januari a neskor. A je aj pravda, ze oktobrovi termin je posledny toho roku na nastup do skol.
Dufus... no tak lekárska prehliadka je za mnou :-) bolo to presne ako si vravel...som sa pýtala aj na ten nástup v januári....vraj este nemaju oficialne potvrdené že vtedy budú prijímať takže sa ešte nič nevie....