Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Ide niekto 1.10.2010 (piatok)do Bratislavy na Fotografovanie?
Ahojte,nevietem co si máme zobrat so sebou do skoly?Jaké veci?
batman
mne osobne prisla pozvanka tyzden pred skuskami. a neviem ako to je s terminmi lebo sa mi zda ze tie na stranke minv platia pre skolu v pezinku. ale mali by byt pevne.
chcem sa opytat ci terminy prijimacich skusok ktore su uverejnene na stranke minv.sk su pevne .To znamena ci ste robili fyzicke previerky v tychto terminoch ,alebo su tie terminy pohyblive .A este jedna otazka pozvanka na fyzicke testy vam prisla kolko pred fyzickymi testami ? Kolko ste mali este na pripravu ?
a pod pojmom prijimacky nemyslim fyz. testy, psycho a lekarsku ale myslim tym nastup do skoly. fyzicke a ostatne bezia nadalej
roxiino
susedia, spolocny net bla bla nenechaj sa vysmiat. ale aj tak ti to vysvetlim lebo zjavne tomu nerozumies. v oktobri je posledny termin toho roku kedy prijimaju skoly, tento rok sa uz po tomto termine neotvaraju nove triedy. dalsie prijimacky budu az v januari. takze si dorobis psychotesty aj lekarsku a potom budes cakat.
dufusino
no ďakujem a potom daj vedieť keď sa Ti ozvú. A to dúfam, že sa teda stretneme na škole alebo ako kolegovia :-) keď sme už tak ďaleko.
nie nie my sme kamarati A DOKONCA SUSEDIA a máme spoločný net:))
ale bolo tu spomenute spomenul to panačik a ja citujem
Datum 11.10.2010 je asi posledny nastup do skoly, pretoze je stopnute naberanie novych prislusnikov. co to potom znamena????
no skus sa odvolat ale skor ako za rok ti opakovat nedaju a to budeš potom musiet opakova celý proces pretože ti nebudu platit ani fyzické, skus sa spytat na svojom okresnom respektíve krajskom oddeleni..nám dokonca povedali že riaditel na krajskom nesuhlasi aby žiadatelia opakovali psychotesty. tak neviem skus sa spytat
A to si mam podat ziadost len na psychotesty ci celkom od znova? Na pohovor atd.?