Policajná škola

Strejdo

silwa, hmm to môže byť veru problém. Oficiálne nesmieš mať v karte vodiča jazdu pod vplyvom alkoholu, ale vieš ako to je, radšej zoberú človeka, ktorý má prázdnu kartu vodiča.

diddak, čo sa týka diktátu, tak s tým si hlavu nemusíš lámať, je to diktát na úrovni 5. ročníka základnej školy, proste len sprepáčením debil by urobil chybu.

silwa

diky chalani:)))
duffus-ja by som ani moc nechcela ist za vysetrovatela, skor k dopravakom, bavilo by ma robit nieco adrenalinovejsie, niekde kde by som bola v akcii a nie riesit ex-post trestne ciny, ako niekomu rom ukradol bicykel...
neviete, ci sa kontroluje karta vodica? Mam najazdenych cez 100 000km. Za rychlost tam nemam tusim ani jednu pokutu(mozno max.jednu), ale pravdepodobne tam mam zapisane 2nehody (jedenkrat smyk, druhykrat som sa vyhybala autu, ktore sa vyrutilo na mna). Neviem, ci na tomto ma prave "nezamietnu"...

diddak

Ahojte, moze mi niekto, kto absolvoval slovencinu povedat, aky narocny bol diktat? ake slova vam utkveli v pamati, pri com ste najviac vahali a priblizny obsah toho diktatu? vopred velmi pekne dakujem :)

Strejdo

new01 chat stále funguje, kľudne sa môžeš pridať. Tu je odkaz: skype:?chat&blob=biFPFcZEgjRiYEONveklGp6YjpwdW7ax1hQ9ZJBYF7JB_tK7VwLSqBsCIopGC2xsuY49czP8COE50bwcpJVJmaPp_ipN-txtjjelqVtiRGa4yyEEGZYf-YVHfxNZiegd1j-vYQ

new01

strejdo ten chat na skype co si vytvoril este funguje? pretoze mi pise ze neexistuje. alebo si to zmenil? uz dlhsiu dobu chodim po strankach a citam tie prispevky, vela informacii, len ten chat je asi ozaj lepsi

Strejdo

dufus, to je pekné, že tak silwe radíš, len si zabudol dodať jednu dôležitú vec, vieme čo, ak by chcela ísť rovno na vyšetrovačku ;). silwi, len si daj rýchlo do poriadku oči a pripravuj sa na prijímačky.

07Eva ty šikovne utekaj dať do poriadku oči, lebo po laseri sa ti neopraví zrak okamžite, ale pár dní to trvá, tak aby sa to upravilo do lekárskej prehliadky.

Kočky, držím prsty.

duffus

07Eva:

Tak teda držím palce nech tá operácia prebehne rýchlo a bez problémov. Lekárska pozostáva zo základných vyšetrení ako na preventívnej prehliadke u obvodnej, t.j. meranie tlaku, váženie, meranie výšky, obhliadka hrdla, kontrola očí. Poprípade ak si si ešte nerobila vyšetrenia ako EKG, krvné vyšetrenie, rentgeny, tak aj tieto.

silwa:

Postup tu bol niekoľkokrát spomenutý ale pre zopakovanie. Treba si napísať žiadosť o prijatie do zamestnania ako príslušník PZ, spolu s ním priložiť štrukturovaný životopis a zaslať najlepšie na krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave. Do jedného mesiace ti príde pozvánka na informatívny pohovor kde Ti buď vytýčia termín skúšok alebo Ti dajú písomne do mesiaca vedieť že či ideš na skúšky, alebo žiadosť zamietajú. Jedno upozornenie: Jediná vysoká škola ktorá sa berie do úvahy je právnická, t.z. ak máš inú vysokú školu môžeš ísť iba ako poriadkový policajt a nie ako vyšetrovateľ. Dá sa požiadať o výnimku na ministerstve vnútra ktorú musí podpísať prezident. Vtedy ti uznajú aj inú vysokú školu a môžeš byť zaradená na vyšetrovateľskú pozíciu. No a tých 1,75 dioptrie je problém pri poriadkovej polícií, pri vyšetrovateľovi to myslím nevadí. Aspoň takto to hovorila personálna na pohovore jednému chalanovi, ktorý tiež mal tuším vysokú manažmentu.