Policajná škola

jose

Táto Eva je neschopná už teraz, keď si nevie ani prečítať niekoľko strán do zadu, tam to má všetko napísané a ešte aj oveľa viac. To svedčí iba o jej pohodlnosti a takých ľudí policajný zbor nepotrebuje, takých čo sa pôjdu ešte kolegov aj pýtať, či si najprv má obliecť nohavice až potom obuť topánky, alebo najprv obuť topánky, až potom obliecť nohavice. Takí nech radšej idú to Tesca za pokladňu.

roxiiiino

eva. takže ja osobne... výška, váha, meranie tlaku.. potom podla karty, či boli operácie, nejaké prekonane choroby proste kontrola karty, potom čítanie, potom farbocit, potom si písal do lekárskeho vysvedčenia všetko aj výsledky ekg, pluc a krv. Všetky výsledky spolu s vysvedčením lekár poslal posudkovemu do blavy a ty budeš dva týdne čakat či si schopná alebo neschpná na výkon služby.. kedy ideš lekárovi?

THX

Dobre ale potom samozrejme nebudeš pod vnútrom ale spravodlivosť. Ja teda neviem ako to tam chodí ale usudzujem,že podobne ako v PZ podáš žiadosť a robíš fyzičky,psychotesty. Len potom si treba zistiť kde sa podáva žiadosť ja to presne neviem. www.zvjs.sk tu je link a keď si to prečítaš vychádza z toho podať žiadosť a čakať kedy ťa pozvú na skúšky Ináč ak by si sa do toho pustil potom sme napíš ako pretože tu viac menej idú ľudia do PZ SR ale aj takáto skúsenosť by bola dobrá ak sa pustíš.

THX

Nie Tomáš niesi starý vekové skupiny sú tuším až do 49 rokov. A neviem či 29 nieje ešte 1.skupina náhodou.Kľudne si teda podaj prihlášku dokonca by som povedal,že budeš práve teraz okolo 30 mať najlepšie výsledky z fyzičiek.

Ak chceš ísť k želežničnej polícii už by som nešiel pretože ju budú rušiť a príslušníci pojdu pod ostatné služby.

A justičná polícia alebo ZVJS (Zbor Vazenskej a justičnej stráže) ? Pretože to je rozdiel.

Tomáš

Zdravím, mám 29 rokov, nie som už starý na to dať si prihlášku do PZ? Chcem ísť k železničnej alebo justičnej stráži, sú tam iné kritéria ako pri zelených?

07Eva

Kišo
Ahoj operacia bola drahsia, ale dufam ze peniaze stali za to a casom sa mi zlepsi zrak. Predoperacne vysetrenie stoji 40 eur a samotna operacia stoji 500 eur na jedno oko. Ja som platila spolu 1400 eur v tom mas zahrnute mesacnu pooperacnu starostlivost.
Samotna laserova operacia vobec nebolela, prebiehala najmodernejsou technikou bez dotyku. Horsie to bolo po operacii prve tri dni, teraz uz je to o.k.
Dnes som bola na prvu kontrolu dala mi dalsie kvapky do oci. (mam ich tri druhy). Dolezite je aby si si stale kvapkal kvapky do oci a ked idem von tak by som mala mat slnecne okuliare s UV filtrom, ktore som dostala po operacii.
Zrak by sa mal skorigovat do mesiaca, potom napisem co a ako....

Kišo

aaaaa ešte som chcel dodať pre dievčinu s nickom 07Eva : dúfam že napíšeš ako sa ti darí po operácií , ako sa ti zlepšil zrak a podobne :) Držím palce :)