Policajná škola

duffus

roxinno:

Najbližší termín na Pezinok je v januári. Teda ak sa vôbec sa budú školy otvárať. Ako som už predtým písal je do odvolania zastavený príjem nových príslušníkov.

roxo

:D
...len sa na vas smejem ludia, ako ste vsetci intelektualne nizko.Vratil som sa na toto forum po 4-och mesiacoch a zasnem.Aky ma vyznam sa takto natahovat?Kto chce ist k PZ, nech skusa, ja osm tiez skusal a vyslo mi to.Rovnako ako aj par chalanom s ktorymi sme tu na forum prispievali.Je mi do placu, ked vidim nejakeho prislusnika PZ ako tu zo seba robi niekoho a uraza inych.V PZ ich je kopec.Dostali sa sem cez tlacenky, chalanovi dali sluzobak a uniformu a zrazu si mysli, ze je majster sveta.Len nezabudaj, moc ti dal lud, si tu pre nich.Mas pomahat a chranit.Nie urazat a ponizovat.
Ale je to vasa vec...
K tomu pozastaveniu prijimania novych policajtov....je to do odvolania a nikto netusi, kedy to odvolaju...neexistuje jednoznacna odpoved.

duffus

Mne písali že do odvolania je pozastavený príjem. Mám sa na nich obrátiť začiatkom roka 2011. Vtedy by sa mala otvárať škola v Pezinku.

pazula

hej ludia toto forum je pre tych co sa chcu dostat do PZ a maju otazky, nie o tom kto ma aku VS a o urazkach.. to mozte ist na Azet..ale ma trosku poburilo,kedze som zena,ze sa tu pisu narazky o roztahovani noh...chlapci nezabudajte, ze nie len zeny takto splhaju po kariernom rebricku!!!! k tomuto len tolko...a teraz moja otazka:citala som tu a dokonca som aj pocula o tom ze momentalne je v PZ zakazane brat novych prislusnikov..nema niekto info do kedy to asi moze trvat?ci mesiac alebo dva ci viacej?

07eva

Jose
Pre vasu informaciu mam priatela s ktorym sme spolu 9 rokov. A z toho 3 rok pracuje v Bratislave ako financny analytik...takze nohy neroztahujem skor ich stahujem...
A mudrejsi ustupi.... :)