Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
duffus --
nehovorili nic... ani kde..ani kolko... len obkecali ako by to malo nasledovat za idealnych podmienok...cos o to .. nevydrzala som to.. a zavolala.. a houby z toho.. tak asi tak...
shadow1801:
Mňa by skôr zaujímalo, že čo Vám vraveli ohľadom voľných miest. Ďakujem :)
ahojky... bol niekto na informativnom pohovore 4.11.2010 v BA -- uz sa niekomu ozvali ??? dik za odpoved..
ronnie69 bud v pohode mna na fyzicke volali az po 4 mesiacoch od pohovoru, na psychotesty az po 2 mesiacoch od fyzickych a teraz cakam kedy sa ozvy ako dopadli psychotesty. Teraz je to 3 tyzden. Keby si neurobil tak uz to davno vies toto vybavuju najskor.
byva to aj naopak? no to som nevedel,ja uz mam po slovencine aj telesnej to mi hned o tyzden na to volali ze mam prist na psycho a odvtedy mlcia na zdravotne testy ma uz nevolali((( tak preto si myslim ze som uz out,kedze prvykrat sa hned ozvali po tyzdni...neviem no
Strejdo:
Jo máš pravdu, len som myslel že keď už má po psychotestoch, bol aj na fyzických. Zabudol som že niekde to býva naopak :)
duffus, ešte na fyzické testy si zabudol, až po nich mu zavolajú pred nástupom do školy.
ronnie 69, zabudnúť na vás určite nezabudnú, len budú mať viac adeptov na výber a vyberú tých, ktorí dosiahli najvyšší počet bodov vo všetkych previerkach dokopy. Ale v každom prípade otravuj tvoju personalistku, ako si dopadol a čo ďalej, to je ich práca.
ronnie69:
Podla mňa si psychotesty spravil. Inak by ti už poslali že si ich neurobil. V prípade že si spravil, sa ti ozvú až pred termínom otvorenia školy v Košiciach. Najlepšie bude, keď tam zavoláš a opýtaš sa.
ahojte...bol som v septembri v KE na psychotestoch a doteraz sa mi neozvali...znamena to ze som nespravil? som pocul take verzie,ze tym co nespravili sa ozyvaju az nakoniec... alebo kaslu na vsetkych ?ked je pozastavene priberanie? tak vsetky skusky boli zbytocne?lebo potom uz vezmu tych co pojdu na skusky v novom roku a na nas sa zabudne? uz fakt neviem co si o tom mysliet...za Vase nazory vopred dakujem :-)
rorry: ty kedy máš fyzicke???