Policajná škola

duffus

roxiiiino:

Taktiež od septembra všetko spravené, aj so zdravotnou. Len pre zaujímavosť volal som na OR PZ v Prievidzi a pýtal som sa, že či v prípade neprijatia do BA z dôvodu nedostatku voľných miest, či by mali o mňa záujem. A personálna mi na to odpovedala, že tiež mali ľudí čo mali spravené komplet testy, ale rovno im posielali zamietavé žiadosti. Takže buďme radi aspoň za to, že nás ešte neodpísali.

roxiiiino

duffus: ja mám všetko komplet spravene od septembra a mám aj zdravotnu prehliadku a taktiež čakám čo dalej no nikto nevie nič. ty máš komplet aj so zdravotnou?

roxinno

Trnavsky kraj... mne povedala taktiež personalistka že nevie ale že sa može otvorit aj vo februári napriklad tak neviem

duffus

roxiiino:

To či sa v januári bude škola otvárať ešte nikto nevie. Ani personalistky a to som sa už informoval na dvoch riaditeľstvách.
Ak nebudú brať v januári tak až 1.4. 2011
Inak ak sa môžem spýtať v akom kraji sa hlásiš?

diskuter22

roxiiiino: neviem, ale tak pred 2 tyzdnami boli normalne testy plavanie atd, ale zrejme sa jednalo o ludi co sa prihlasili davnejsie...
george303: ano je to somarina, skorej by mali dat skusky vseobecnych predpokladov tak ako na masarykovej v brne...ajtak si myslim ze na dalsi rok to zasa zmenia pretoze sa ztoho poucia ked uvidia kto vsetko sa im tam dostane len skrz dobre znamky...ved vysledky zo strednej nemaju ziadnu vypovednu hodnotu