Policajná škola

diskuter22

Ktomu pozastaveniu prijimania:

Je to len v rovine ze sa nenavysuju stavy, ale ak niekto odide tak sa normalne nahradi jeho miesto. Bohuzial prevazne sa väcsinou jedna o presun z pripravnej sluzby a podobne, tj. ludia ktori uz boli prijati / spravili skusky v minulosti.
Dalsia varka novych sa ma VRAJ otvarat az na rok. Mozno aj teraz fakt neviem len som pocul...tusim to tu aj volakto pisal.

Inak vraj sa tento rok rusia prijimacie skusky na akademiu, ci je to plus neviem, skorej minus, pretoze ak nemate dobre vysledky zo strednej tak asi neni sance sa dostat...

roxo

to strejdo:
no ja som na skole momentalne 50. beh.Som celkom zvedavy ako to vsetko napokon dopadne po reorganizacii.Neda sa vela veci pisat rovno sem a nejake privatne spravy sa tu pisat nedaju.

Strejdo

Helou roxo. Joooj, ja už som vo výkone od apríla. Júúúj už si ani nepamätam, ale marí sa mi, že 40/2. A ty roxo ako si na tom?

Strejdo

duffus, ja som sa sekol, to som nemyslel, že nemá ešte fyzické testy, ale zdravotnú prehliadku, že nemá, keď som to písal, tka som mal hlavu niekde inde.
V každom prípade, kto ešte nemá rozhodnutie, alebo čo ho ďalej čaká a kedy, tak len dvihnite telefón a volajte personalistke, ktorá vás má na starosti, nehanbite sa, ani nebojte. Práve tých, ktorí nezavolajú alebo sa osobne nezastavia opýtať čo a ako, tí majú väčšiu pravdepodonosť, že im žiadosť zamietnú, lebo vidia, že asi to nemyslia s prácou v PZ vážne, ale iba skúšajú.

shadow1801, dávaj hneď novú žiadoť a nevzdávaj to.
Asi ste všetci nečítali, ako som sa ja ťažko dostával do zboru, to som písal niekoľko mesiacov dozadu. V krátkosti: Dostal som sa do zboru až po ŠTYROCH rokoch, do roka som posielal približne 10 žiadostí a niektorí tu plačú po prvom zamietnutí žiadosti. Príde zamietavá odpoveď, hneď v ten istý deň posielajte novú žiadsť

duffus

Teraz pochybujem že budú brať. Majú veľa takých, ktorí už majú po skúškach a čakajú na nástup. Ale určite skús po novom roku.