Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
12 minutovku budu určite behat... člnkový beh za behá na miesto šprintu 100m ked je nevhodne počasie
12 minutovku budu určite behat... člnkový beh za behá na miesto šprintu 100m ked je nevhodne počasie
12 minutovku budu určite behat.... člnkový beh budu behat na miesto 100m šprintu....
Jugine:
Skôr si myslím že budete behať člnkový beh a nie 12 minútovku. Prajem veľa šťastia.
Okres Pezinok, ale do žiadosti som napísal podla potrieb PZ,Bud to bude okres bratislava alebo pezinok...som zvedavy ako sa námbude behať vtom snehu :D
Jugine:
Nič sa neboj, je to úplne jednoduché. Poriadne si oddýchni, nabal dostatok občerstvenia :D a ideš. Ja by som len radil aby si si trošku zopakoval gramatiku na diktát, ktorý budeš tiež zajtra písať. Smiem vedieť na aký okres sa hlásiš?
sa vydatne vyspi. budes v pohode, neboj.
Cafte všetci, takže v pondelok mám previerku fyzyckej zdatnosti.
Viem mi niekto poradiť kto stým má skusenosti ako sa psychycky nato pripraviť?
Alebo vie mi niekto dať nejaké vzácne rady, ktoré mi pomôžu?
Ďakujem vopred všetkym čo odpíšu..cafte a pekný večer prajem
Ako vtip dobre, ale cudzinecka policia sa ide rusit :D
Haloooo Dede,tu cudzinecká polícia !!! Dokedy máš platné víza ??? Sa pozri do toho bukekela pasu, bo otravuješ už od júna .....Zaraz sme tam aj s kulu putami a posadíme ťa do sapha lietadla naspať do Afriky !!!!