Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
duffus:
Dakujem za odpoved....predpokladam že sa pohybujete v blízkosti zdroja :)
ahojte, viete mi niekto povedat, ake su moznosti po neuspesnych fyzickych previerkach? dikes
tommy kn:
Ak môžem povedať za seba:
V decembri by sme Vám mali dať vedieť, príde Vám list z ministerstva vnútra.
cakatelik:
a čo ti povedal personalista, ked si mal výsledky už aj z lekárskej prehliadky?
cakatelik:
a čo ti povedal personalista, ked si mal výsledky už aj z lekárskej prehliadky?
cakatelik:
a čo ti povedal personalista ked si bol už po lekarskej prehliadke?
mas pravdu, je to strasne dlhy proces .ja uz mam napriklad za sebou aj fyzicke aj psychicke testy a aj zdravotnu prehliadku a teraz od oktobra cakam pokial znovu zacnu naberat do PZ.
Nakolko aj ja sa už nejaký ten mesiac zučastnujem zdlhavého výberového konania do PZ pri ktorom si precvičujem hlavne moju trpezlivost, rozhodol som sa zapojiť do tejto debaty. V prvom rade ma moc netešia príspevky typu - prijimanie uchádzačov je až do dovolania pozastavené- ale čo sa dárobiť, velmi tužim dostat sa do PZ, je to moj prvý pokus, jedna podaná žiadost, mám za sebou fyzické a psycháče teraz už piaty týžden čakám na vysledky lekárskej prehliadky som už netrpezlivý, citim že som tak blízko a pritom tak daleko, nakonci a zároven na začiatku...držím všetkým palce, všetkým tým, ktorí to myslia vážne a su ochotní preto aj niečo urobiť
Nakolko aj ja sa už nejaký ten mesiac zučastnujem zdlhavého výberového konania do PZ pri ktorom si precvičujem hlavne moju trpezlivost, rozhodol som sa zapojiť do tejto debaty. V prvom rade ma moc netešia príspevky typu - prijimanie uchádzačov je až do dovolania pozastavené- ale čo sa dárobiť, velmi tužim dostat sa do PZ, je to moj prvý pokus, jedna podaná žiadost, mám za sebou fyzické a psycháče teraz už piaty týžden čakám na vysledky lekárskej prehliadky som už netrpezlivý, citim že som tak blízko a pritom tak daleko, nakonci a zároven na začiatku...držím všetkým palce, všetkým tým, ktorí to myslia vážne a su ochotní preto aj niečo urobiť
no ako ti to dnes dopadlo tie fyzicke??? a nehovorili náhodou nejaké nove informácie ohladom naberanie alebo školy?