Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
APZ 0,6% ?? Podla toho co som pocul mi to nejako nesedi.
kedy je dalsi termin zacatia skoly, viete niekto ? A ako je to teraz s prijimanim novych ludi. Dakujem za info
dakujem roxiino,ucim sa s knihy prirucka zbrani a streliva,alebo vies poradit aj lepsiu,pomoze mi to trocha
na streleckú a spojovaciu prípravu máš skriptá a potom výuka je aj formou prezentácií a potom praktická stránka ako rozoberanie, povely, metody strelby a tak a to musíš komplet ovládat aj po teoretickej časti tak aj po praktickej časti.
ahojte chcel by som sa spytat ci na polic.skole v pezinku,je tazka anglistina alebo len zaklady vyzaduju.z ktorych knih sa ucia na ziskanie zbrojneho preukazu-strelne zbrane a strelivo,
roxiiino, colombo:
Ďakujme, za názor.
sangvinik. no neviem čo nato posudkový ale keby si prešol tak na škole sa priprav že sa budete nosit a dvihat a cvičit tak ked máš problemy s chrbátom alebo niečo take tak nič pre teba
sangvinik1: asi to bude problem ale to je len moj nazor... ale uz som tu niekde cital radu ze obcas sa nedopatrenim nieco strati zo zdravotneho zaznamu... ale je to potom nie celkom s kostolnym poriadkom, zvz ci ti klamstvo stoji zato,ale asi by si nebol 1. co to urobil...
pozorovatel: teraz sa to pomenilo... ja som skoncil este povodny odbor besp. sluzby, zameranie vysetrovanie
ono najlepsie je ist na APZ ako policajt pekne ti ide plat a podla na aj lahsie studium - moja skusenost, druha vec ze musis mat dobry buldozer aby si sa tam dostal... a uplne najlepsie dialkovo ako policajt ti mali skusky pomaly za ucast, ale mozno je to teraz ine...
ako civil ti nikto negarantuje ze ta zoberu do zboru...
Ahojte, môže mi niekto poradiť?
Ortopéd mi zakázal dvíhať ťažké bremená a prácu v predklone. Nakoľko mám vysunutú jemne platničku.
Aká je moja šanca u posudkového lekára?
strejdo
no moj problem je prave ten,sice nemam okuliare ale bol som ny vysetreni u svojho lekara a ten ma poslal ze budem musiet ist na ocne...nebude to nic silne myslim ze asi nejake najslabsie bioptrie...