Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

Sangvinik

Dnes mi prišla odpoveď. "Zamieta sa Vaša žiadosť do PZ". Idem poslať ďalšiu, len tak ľahko sa nevzdám.

Sangvinik

Tak konečne som sa doklikal od konca k začiatku. Veľmi ste mi pomohli aj tí ktorí sa pýtali nezmysli aj takí musia byť.

STREJDO: skype veľmi nepoužívam, ale na
e-mail: sangvinik1@centrum.sk môžeš napísať a ozvať sa.

Strejdo

Sangvinik, nezamestnaní sa nemajú šancu dostať? To kto ti takú volovinu povedal? Ty len také bludy nepočúvaj, niekto ťa chce asi odhovoriť, keď máš nejaké otázky, tak len sa tu pekne opýtaj, okolie nepočúvaj, buď ti nechcú dopriať alebo ti budú potom závidieť, toho môže byť veľa, prečo. Ale keď sa budeš pýtať, tak najprv si letmo prezri toto fórum, nech sa nepýtaš hlúposti, ktoré sa tu omieľajú dookola.

milenium

PK1 Nazdar tak ako som pisal tak v KE ides na utvar na ktory si zaradeny nakolko sme tam drviva vätcsina Kosicania.
A co sa tyka noveho behu vraj z toho dovodu, ze sa pezinok preraba tak by sa mal dalsi beh prijimat do KE z celeho Slovenska v maji.
Cas ukaze co je na tom pravdy.

Sangvinik

Ahojte, mám za sebou informatívny pohovor 02.02.2011 na KRPZ v Prešove. Zatiaľ sa mi nikto neozval, nakoľko o prijatí rozhoduje riaditeľ KRPZ kôli veľkému záujmu o prácu v PZ.
Je tu niekto z Po kto bol na tom pohovore tiež?
Zatiaľ som nezamestnaný a vraj takí nemajú šancu sa tam dostať.:(
Ďakujem za vaš názor, radu, skusenosť.

PK1

milenium:

V PK to zasa funguje tak, ze prax mas na najblizsom utvare k tvojmu trvalemu bydlisku, ale na tvoju poziadavku ta mozu dat aj tam, kde si zaradeny, ale cestujes tam na vlastne naklady, lebo by to bola tvoja poziadavka.

S tou skolou sme aj my nieco poculi, ale to sa len povrava (12), bohvie ako to vsetko napokon dopadne.

A co sa tyka novych behov, tak to zalezi, ci sa prijima a zalezi, v ktorej skole je volne miesto. PK ma momentalne obmedzene priestory a pocty, takze tam asi ani nie, ked tam teraz nastupili v oktobri a v januari. To kapacitu naplnili. Tam asi az v juni. Ale KE mozno uz aj v aprili.

milenium

Caute s tou praxou to upresnim, prax mas na utvare na ktory si podla rozkazu zaradeny. Aspon v KE je to tak.
A podla informacii co mam tak skola by sa mala po novom predlzit na 14 mesiacov, to znamena 12 mesiacov skola a 2 mesiace prax. Zatial to nie je oficialne a nevie sa ci vobec a od kedy to zacne takto fungovat.