Policajná škola

ANgelkooo

Cawte .. tento rok maturujem a hcem sa spytat ci ma zoberu na policajnu skolu aj ked budem mat 4 na maturite napr nemcina, ktora mi moc nejde ..

whaevet

Andrea: Mne kazdy hovoril to iste, rodinkarstvo, korupcia ze beztoho nech ani neskusam. A podarilo sa na prvy krat. Mna skorej odradzal system v policii, ale teraz sa to ide menit stou reformou, dalo mi to dalsi optimizmus.

cakatel

ahojte,na skole sa z akej knihy ucite odborna sposobilost drzat zbran a strelivo-milan moravek?potreba vediet presne definicie?dakujem za pomoc

vaculik

Andrea00
no veru pokial nemas znamosti tak si nerob velke nadeje....ziadosti si budes musiet mozno podat desiatky ako niektory odtialto....a nemusi sa ti to podarit

Andrea00

Zdravím, ako vidím píšu tu aj takí, kt. už prijali na tú policajnú...jaaaj ako vám závidím :D ...ja chcem ísť do pezinka, teraz maturujem a hneď ako zmaturujem chcem podať žiadosť...len vôbec neviem, či sa mi to oplatí, lebo každý mi hovorí, že ma tam určite nezoberú, že nemám šancu a tak...no neviem, každý ma na to iný názor.

tomas951

Ďakujem za odpoveď.
A keď sa ide k policajnému lekárovi, treba si zobrať aj svoju zdravotnú kartu, alebo to má v pc?

batman

PK1: to lekarske vysetrenie absolvujem u svojho obvodneho lekara, ktory ma posle na krv , moc , preskusa oci atd ,alebo sa ide k policajnemu lekarovi ?

vaculik

PK1

Diky moc za odpoved....este nieco boli tam aj nejaky co koli tomu ze neprecitali nejake pismenka nepresli???alebo co bolo nejakym problemom pri zdravotnych??Dakuejm

PK1

miamoo

Po 6 tyzdnoch mas testy fyzicke, teoreticke - test a aj skusky z manipulacie so zbranou (pisomka, test, manipulacia). No a na konci studia mas fyzicke a maturitu, kde je prakticka cast a teoreticka cast.

vaculik, tomas951

Co sa tyka lekarskeho vysetrenia, to zalezi na lekarovi, ci ti da "A" alebo nie. U nas si musel mat 100% zdravotny stav. Tvoj stav posudi len a len lekar, iba on o tom rozhoduje a posudzuje ta.