Policajná škola

PK1

tomas951

Ano, na personalnom ti daju papiere k lekarovi, s ktorymi ides k obvodnemu, kde ti urobi potrebne vysetrenia a potom ides k policajnemu.

batman
Skus si zavolat na personalne, oni ti povedia, uz by mali vediet informacie od psychologa.

angelkoooo1
Kazde personalne to posudzuje inak, podla mna. A nehovor si hned, ze bude 4, co ty vies, mozno ti sadne otazka a bude to lepsie.

Sangvinik
Nevzdavaj sa, ja som to tiez skusala dlho a velakrat. Som nieco ako "strejdo", vsakze "strejdo" ;-) Netreba sa hned vzdavat, ale pokial to naozaj chces, treba bojovat dalej.

tomas951

Dobrý deň.
Viem, že to tu už bolo niekoľko krát písané ako to funguje na lekárskej prehliadke, ale raz je to napísané tak potom zase inak. Chcel by som vedieť, že či naozaj sa ide najprv k obvodnému svojmu, až potom k policajnému a ten dá spôsobilý alebo nespôsobilí. Je to tak?
Za odpovede ďakujem.

angelkoooo1

zdravim .. tento rok maturujem no z nemeckého jazyka bude asi 4 . ten jazyk mi doslova nejde . hcem sa spytat mohol by to byt problem sa tam dostat ?

angelkoooo1

zdravim .. tento rok maturujem no z nemeckého jazyka bude asi 4 . ten jazyk mi doslova nejde . hcem sa spytat mohol by to byt problem sa tam dostat ?

Sangvinik

Dikes Strejdo.
Ako som už spomínal niečo sa nepáčilo riaditeľovi z KRPZ preto moju žiadosť zamietli.
Ani personálna mi nevedela povedať.Teda karta vodiča, register čistý ani priestupok zatiaľ:)teba mám za vzor s otravovaním PZ :)
Aspoň si viac vylepším kondičku:).
Strejdo: pošli mi tvoj e-mail na moju adresu Sangvinik1@centrum.sk chcem sa niečo spýtať je toho viac.

Strejdo

Ach do riti. Sangvinik, ked som to prečítal až mne žalúdok zdvihlo, veď ke´d si čítal väčšinu fóra, tak vieš ako som bol na tom ja. Ani na prstoch oboch rúk by si nespočítal koľko krát mi zamietli, ale som tam, takže snaž sa, jedno zamietnutie nič neznamená.
Ale na tvojom mieste by som zavolal personalistke, ktorá ťa mala na starosti, že prečo ti zamietli, či majú na to konkrétny dôvod.