Policajná škola

migek

johny2: plat maju vsetci skoro rovnaky, zalezi do akej platovej triedy si zatriedeny, no vacsinou je to 1 platova trieda, s tym ze na skole je znizena o 20%. Nezalezi na tom ci mas strednu skolu alebo vysoku....a s tou skolou je to tak, ze 6 mesiacov trcis v skole a 2 mesiace mas prax na najblizsom oddeleni od tvojho bydliska....

johny2

vy co ste na skole, aky mate plat ? Je tam rozdiel medzi ludmi co maju VS vzdelanie/stredoskolske ? ako je to teraz, by ma zaujimalo. A tych 8 mesiacov je v kuse skola, alebo sa nieco aj pracuje v sluzbe. Vdaka za odpovede

Strejdo

Tak časy sa menia. Možno vtedy keď som dával žiadosť ja, bolo to tak. Možno nechceli brať iba ľudí z východu, lebo 90 percent sa ich potom po prijatí vrátilo naspať na východ (proste špekulanti). Ale zbor je zbor, nevieš čo čakať, ako sa rozhodnú, jeden deň tak, na druhý deň zase ináč, proste ako žena :D.

duffus

Strejdo:

Ako neviem ale je nemám ani prechodný pobyt, ani trvalý, ani buldozer... bývam 200 km od BA a zaradený som v Bratislave, kde som si posielal aj žiadosť. Kamaráta zobrali tak isto do BA...

Strejdo

patriot6. Mne tiež stále zamietali. Potom som chcel s nimi vydrbať tak, že dám do BA, dokonca som dal , že mám prechodné bydlisko v BA, AKOŽE. Pozvali ma na fyzické, psychotesty, lekársku a potom drrrrb zamietli, lebo som tam nemal prechodný pobyt vybavený aj na papieri. Takže keď chceš dať žiadosť do BA, tak si vybav prechodný pobyt, ale aj na občianskom, keď máš nejakého kamoša, akože bývaš u neho.

patriot6

zdravim vas mal by som taku jednu otazocku ...bol som asi 2krat na pohovore v Presove a vzdy mi zamietli ziadost...nikdy ma dalej neriesili tak by som chcel vediet ci je mozne hlasit sa aj do bratislavi,aj ked tam nemam trvaly pobyt...a ci je vacsia sanca aspon absolovovat cely ten priebeh vyberoveho konania...lebo ked som volal na informacne do Ba tak mi raz povedali ze mozem si dat knim ziadost a raz nie...tak neviem ako to vlastne je...dakujem vopred za radu a drzim palce vsetkym ...

tina055

PROSIM VAS NEVIEM AKO SA POSIELA PRIHLASKA NA AKADEMIU POLICAJNEHO ZBORU ANI NA AKADEMIU OZBROJENYCH SIL. NA TYCHTO SKOLACH SU FAKULTY NENI TAK CO NAPISEM DO PRIHLASKY POD FAKULTY A CO POD STUDIJNY PROGRAM, KEDZE NA STRANKE SU SPOMENUTE KATEDRY STUDIJNY ODBOR A STUDIJNY PROGRAM???? PROSIM VAS AK NIECO O TOM VIETE POSLITE MI MAIL NA JAMRICHOVATINA@GMAIL.COM DAKUJEM BUDEM VAM VDACNA