Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

PK1

Aj napriek tomu, ze sa tu otazky stale opakuju dookola a treba len a len citat, tak som sa rozhodla, ze tu aj napriek tomu na niektore odpisem.

Andrea00
Nevzdavaj sa, ked clovek nieco chce a ide si za tym, tak sa do toho ciela dostane. Ked si myslis, ze to naozaj chces, chod a bojuj. Nepozeraj, co hovoria ostatni a neber do uvahy to, ze ta od toho odradzaju. Ty musis vediet, co chces! Ja som zivym dokazom, ze to ide :-)

batman, tomas951
Pokial spravis psycho a telesnu, tak ti na personalnom daju papier k lekarovi. Vysetrenie ti robi tvoj obvodny lekar, ale vsetky vysledky a potvrdenia sa idu na papier od personalneho. S tym ides k policajnemu lekarovi a ten ta opat vysetri a pozrie vsetky tvoje vysledky a rozhodne, ci si alebo nie si sposobily.

cakatel
V skole treba vediet pomaly vsetko naspamat a presne definicie od slova do slova.

Andrea00

whaevet
jo jo...to si dobre napísal, aj ja si to myslím, takých si vôbec netreba všímať...ale čo som si ja doteraz vypočula?!jaj radšej to nebudem komentovať...len nechápem prečo ma každý odhovára

whaevet

Andrea00: To je slovenska povaha. V amerike takych ludi nazyvaju "dream killers" - zabijaci snov. Od vsetkeho odhovaraju, nic nemoze fungovat, predsa ved kazdy je lepsi odteba...take nazory si nevsimaj. Kazdy podnikatel ti povie ze takych ludi stretol tisice a keby daval na ich rady tak to nikam nedotiahne.

whaevet

Andrea00: Ano normalne to skus, v zivote treba vsetko skusat nez potom banovat co mohlo byt. A teraz beru celkom dost... presuvaju sa ludia na kriminalky/vysetrovacky kde je nedostatok (aj ked teraz to bude uz jedno a to iste) a tak sa uvolnuju miesta pre novacikov. Taktiez kopec policajtov odchadza zo zboru uz do dochodku momentalne tam sa uvolnuje vela miest.

Andrea00

migek
jasné, veď mňa to vôbec netrápi kto cez koho sa tam dostal, ja tam nikoho nemám a predsa to chcem skúsiť...viem že na to mám a spravím všetko aby ma prijali, ako sa hovorí nádej zomiera posledná...len nechápem prečo je každý v tom, že iba cez známeho...akože ,,normálny,, človek nemá vôbec šancu alebo ako to funguje?

migek

to Andrea00: Vobec nepozeraj na to ci mas znameho u PZ alebo nejakeho buldozera. Ja som nemal nikoho a ani nikoho nemam, a dostal som sa na prvy raz.

Andrea00

vaculik...veď práve to, väčšina sa tam dostane cez známeho...ja viem že to budem mať ťažké ale skúsiť to môžem...možno sa mi to podarí

ANgelkooo

Cawte .. tento rok maturujem a hcem sa spytat ci ma zoberu na policajnu skolu aj ked budem mat 4 na maturite napr nemcina, ktora mi moc nejde ..