Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
PK1: na personalne som volal ,ale povodali mi , ze taketo informacie nepodavaju cez telefon , ze vysledky poslu postou , ze veci vybavuju priebezne . Tak cakam od 20.1.
k... predpokladám, že máš kyfózu hrudnej chrbtice, to by sa správnymi cvikmi ešte dalo z časti upraviť. Posudkový lekár sa pozerá hlavne na chrbticu, ale mám aj kolegu, ktorý má kyfózu a je policajt, ale to nieje iba jeden prípad, policajtov s krivou chrbticou je viac. Ale či išli cez tlačenku, to ti jednoznačne neviem povedať. Najlepšie by bolo, ak by si sa na to opýtal rovno lekára.
Mam kyfozu, ale fyz. Som uple o.k. Chodim liest na skaly aj umelu stenu... Myslite ze to bude problem? V karte to spomenute nemam.
A obmedzuje ťa to pri pohybe, resp. pri výkone služby by ťa to obmedzovalo? Vieš asi ako by si v PZ začínala: Šup vonku do ulíc.
Sangvinik, nechceli ťa odfajčiť, tak ti napísali, že ťa evidujú, ale je to ako keby ti zamietli. len si dávaj novú žiadosť do PZ.
Samozrejme PK1 ako hovoríš, nikdy sa netreba vzdávať, aj keď ti všetci budú hovoriť, že nieje šanca, ale stále je ;). Sangvinik, viem čo hovorím, to niesú iba reči na ukľudnenie, tak len pekne bojuj ďalej, až dokým nedosiahneš svoj cieľ. Samozrejme, ak ti práca v PZ za to stojí, lebo policajt to nieje zamestnanie, to je povolanie. Povolanie na celý život, nie na 2,3 roky.
Ahojte
ak sa niekto hlasil k ZVJS v r.201O a poslali mu, že ho evidujú tak od Januára 2011 musí poslať novú žiadosť a spravia s ním informatívny pohovor.
PK1: to vieš, že budem bojovať.
to by aj mna zaujimalo, ze o co ide na tom info. pohovore. A ako dlho trva? Pytaju sa nieco konkretne? Mozno primitivne otazky, no neviem a je normalne sa pytat, tak sa pytam :-)