Policajná škola

jumik

Teraz v pondelok idem na skúšky, chcel som sa len spýtať čo sa týka slohu, aké tam bývajú témy, dakujem za odpoved

migek

viem ze ziadne overenie nebolo treba, vsetko si overili sami na pohovore, staci ak donesies original rodny list plus vysvedcenia.....teda aspon v BA to tak bolo

Sangvinik

Cabi:
Ahoj,žiadosť+životopis (správne). Keď ťa pozvú na informatívny pohovor tam ti bude treba maturitné vysvedčenie overené notárom, kopiu rodného listu, diplom, pero.

driverman

johny2:žiadosť do služobného pomeru už mám poslané na KR..už len čakať..ked že som už absolvoval viac krát aj fyzické aj psychotesty pri MV ale nebol som prijatý takže skúsime pri PZ..

johny2

driverman : Ja mam vsetko hotove a cakam na prijatie. Dnes som hovoril s personalistkou, vravela nieco o tom ze v maji by sa malo prijimat.
Zaujimalo by ma ako su ostatni na tom, ktori uz maju tiez vysledky testov

Mata B.

Strejdo som si istá, že pri výkone služby by ma to neobmedzovalo, ale bojím sa, že posudkový lekár bude mať iný názor.

driverman

Zdravím Vás,

Máte nejaké info či berú k PZ momentálne.? Bude další beh do školy bud do Pezinka alebo do Košíc.? alebo zamietajú žiadosti ?
Vopred veľká vdaka za odpovede.