Policajná škola

cakatelik

no ani by som nepovedal ze su rovnako tazke previerky ako prijimacky.previerky na telesnej a aj limity su tazsie ako pri prijimackach.napr. zhyby minimum je 6,beh na 12 minut-minimum je 2200 metrov, brusaky-minimum je 50.
tieto limity su sice vyssie ale nie je to zase az take hrozne.

Strejdo

george303 keď zvládneš prijímačky, zvládneš aj školu, pri previerkach na škole máš rovnaké kritéria ako pri prijatí
.
www.minv.sk

george303

Viem ze to tu uz bolo pisane ze telesna je tam brutalna ale aj tak by ma to zaujimalo detailnejsie ... kolko sa tam robi klikov alebo brusakov a behanie ?? chcel by som otom vediet nieco viac aby som vedel scim mam ratat... Nemyslim na skuskach ale potom uz na skole nechcel by som tam vyzerat ako slaboch preto sa pytam ...

Strejdo

jumik témy sa väčšinou opakujú a to:
1. Prečo chcem byť policajtom
2. Moja zimná, resp. letná dovolenka
3. Mesto , v ktorom bývam.

batman, keď urobíš psychotesty, tak ti volať vôbec nemusia, len ti pošlú papiere na zdravotnú prehliadku, to znamená, že si psychotesty urobil, resp. ak si neurobil, tak ti pošlú, že niesi prijatý, dôvod uviesť nemusia. Ale verme tomu, že si to urobil ;) Na tvojom mieste by som ale volal na personálne a informoval sa, či si vyhovel v psychotestoch alebo nie, treba ich otravovať. Ja viem, to čakanie je najhoriše, keď nevieš na čom si. (to máš ako so ženami:))

batman

Tommyk: ja som mal psychotesty 20.1 a este sa mi neozvali .Telefonovol som tam asi pred tyzdnom, povedali mi , ze vysledky nemozu hovorit do telefonu , ale , ze kazdeho budu informovat pisomne .Vraj maju enormny pocet uchadzacov a nerobia len to:-). Chcel by som vediet , ci mate nejake skusenosti , ci sa ozyvaju najprv tym co neuspeli , alebo ako to je ? Uz len to cakanie na vysledok je jeden dlhy psychotest :-)

PK1

jumik:

Oni ti daju 3 temy a ty si jednu z nich vyberies a aj sam si ju oznacis, ci pises rozpravanie, opis, uvahu...malo by to byt minimalne na jednu A4 stranku. Ja som mala napisane skoro obidve :-) A mas na to, ak si dobre pamatam, 30 minut a rovno pises nacisto.

Cabi

Sangvinik:

Ďakujem za odpoveď.

Keď chcem teraz podať žiadosť do služobného pomeru do Bratislavy, tak mám šancu? Ja som z Dunajskej Stredy.