Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
je zdravotná prehliadka náročná, alebo je to skôr formalita? ďakujem
batman:
dik, nie oni chodili po susedoch a spisovali nejaky dotaznik, tak mi povedala susedka a este mi na personalnom v KE povedala, ze ked vsetko bude kladne a prejdem cez zdravotku tak od 1. maja mam ist do skoly
Tommyk:Ahoj,blahozelam :-), dostal si uz aj papiere na lekarsku prehliadku ? Je nejaky termin do kedy tu lekarsku prehliadku mas absolvovat ? Policajti prisli k tebe domov , co chceli ?
Pista1:
Čakám kedy ma pozvu na informatívny pohovor. Druhú žiadosť som poslal pred týždňom.
Sangvinik: a len tak pre zaujímavosť, tá druhá žiadosť vyšla?
No díky, chlapi, pôjdem na to presne, ako vy :-) Nedám sa odradiť.
To človeka inak dosť zamrzí, keď nedostane vlastne ani žiadne vysvetlenie. Možno je chyba, že nemám tlačenku... :-(
Dá sa ešte niekam dostať v tomto štáte, bez protekcie? Som dosť skeptický v tomto... :-(
Nevadííí, môžte hneď dávať novú žiadosť. Neviem kde ste dávali žiadosti, ale adresujte ich na krajské riaditeľstvo. To ešte nič neznamená, keď zamietli, mne zamietali 4 roky 10 žiadostí do roka :D a som tam.
Pista1
Dopadol som presne ako ty. Hneď na druhý deň som podal novú žiadosť.
Zdravím! Dnes mi prišlo z krajského, z NR, že mi žiadosť zamietajú po pohovore. Také niečo ste si už prežili asi viacerí, že?
Ale stále lepšie asi tak, zavčasu, ako keby mi malo prísť, že som neurobil nejaké skúšky a potom by som mohol až o rok.
Teraz si môžem opäť podať, na ten istý okrsok? Vďaka.
for batman
mal si pravde, bol som na kraji lebo mne tiez povedala do telefonu ze taketo info neposkytuju, vravela ze spravene a ze uz aj zasielali podklady na charakteristiky na obecny urad, vypis z karty vodica, na obvod kde patris a na druhy den uz boli za mnov policajti ohladom toho, keby som vydrzal este den, nemusel som ist do ke, a pritom mi povedala tri slova......no stalo to zato, lebo boli kladne... :-)))