Policajná škola

Strejdo

ILdii veď ja som tam každý deň. Len tam občas nazri aj ty, ale najprv si ma musíš pridať medzi priateľov a napísať mi nejakú správu, ja ťa ináč vidieť nebudem, na skype som streki1 (Poprad, Slovensko).
Sangvinik je zákaz prijímať civilov, ale iba na miesta skrátené vyšetrovanie, 4 platová trieda. Tam aj tak prijímali iba vysokoškolákov.

ILdii

Strejdo! My sme mali pokecať na skype, ale zdá sa mi, že tam nikdy nie si. Či to len očný klam? :D Nemáš nejaký mail alebo niečo? :)

Tommyk

for batman:
nie nic mi nedala, ze pride postou, kamos mi vravel, ze jeden den pride, druhy ides na vysetrenia alebo treti a do 4-och dni uz mas aj po krajskom doktorovi a jeho zavolali na prehliadku cca 15 dni pred nastupom do skoly....

batman

Tommyk:,ale papiere na lekarsku prehliadku si uz dostal , ked si bol na personalnom v KE,alebo ti ich poslu domov postou ? Pytam sa preto , ci sa ten maj da realne stihnut , ked im to tak vsetko dlho trva .

Tommyk

for batman:
konkretne neviem ako dlho to trva a ani ona mi nic konkretnejsie nepovedala

for johny2:
no dufam ze sa stretneme na skole, a ani tebe nic konkretne ohladom maja nepovedala???

all:
neviem ci beru alergikov alebo so slabsim zrakom, no moj kamarat teraz 2 mesiace praxuje aa potom matura vravel, ze on ani necital pismenka, a je aj alergik na ustipnutie hmyzom, ale to bolo cca pred 7-8mimi mesiacmi.....

george303

Chalani ak by som pri kontrole zraku na tej tabuli nevydel uplne tie malicke spodne pismena bol by to velky problem ??

batman

Tommyk: treba tu lekarsku prehliadku vykonat v nejakom konkretnom termine ? Pretoze aj na ich vysledky som pocul , ze sa dost dlho caka :-)

johny2

pokial je clovek zdravy a nema problemy, tak nie je sa coho bat, akurat si musis pobehat vela vysetreni. Najma oci v poriadku a bez alergii

Tommyk : aj mne vravela personalistka nieco o maji, no dufam ze nam to vyjde treba verit