Policajná škola

cakatelik

no len tak pre info.do pezinka sa nebude naberat urcite do 1 maja,pretoze su tam plne stavy a prerabaju jednu ubytovnu.do pezinka je to realne skorej az od juna.

milenium

Klud chalani vsetko bezi normalne dalej, akurat budete cakat, kym sa ten zakaz nezrusi rozkazom od policajneho prezidenta. Dalsie prijimanie ludi by malo byt 1.5. dovtedy sa ten zakaz zrusi, tak len klud a vydrzte.

Wlado

Dobrý deň. Aj mne povedala personalistka zo ZA, že je zákaz prijímania nových policajtov. Neviete mi niekto poradiť, či sa to týka aj rozpracovania žiadostí? Veď napokon psychotesty a fyzické termíny stále bežia. Dokedy bude trvať ten zákaz? Ja si myslím, že žiadosť sa rozpracovať môže, alebo nie?

Pista1

Sangvinik: Odkiaľ to máš s tým zákazom?
neviem aký majú systém prijatia nových uchádzačov... či to na etapy, alebo jedno obdobie berú, potom nie...
Neviem, každopádne, človek by mal dostať šancu aspoň na fyzické testy a tam by sa ukázalo, či mám na to, alebo nie. Je menším sviatkom, keď Ti vôbec pošlú pozvánku na pohovor... ale aj pohovor je len formalita, ďalej idú len tí "vyvolení", ktorí na to ani často nemajú, ale základ je, že majú tlačenku. Potom to aj tak vyzerá.
Tebe prišlo pozvanie na pohovor, čo si minule posielal, či Ťa odstavili už vopred?