Policajná škola

Ale-x

Neskutocne dlhy cas trva, nez sa clovek do PZ dostane. Aj to ma bud len obrovske stastie, alebo poriadny buldozer za sebou! Ked si vezmeme v uvahu vsetky tie starosti, problemy, strasti, odriekania, sebazapierania, prisposobovania, nervy, strata casu, financii atď. a nakoniec nic z toho, lebo oni vas jednoducho odbiju s nejakou vyhovorkou, tak to je potom cloveku tazko na srdci!
A vobec, stoji to za to? Abslolvovat vsetky tie utrapy s tym spojene a nakoniec ist robit za neviem ci vobec 600 eur a dennodenne znasat vykyvy nalad a buzerovanie nadriadenych...

neviem, to je moj nazor, nech skusi napisat niekto, kto ma s tym osobne skusenosti, ci to vsetko fakt az tak za to stoji a ci je skutocne to povolanie Policajta az tak v sucasnosti \"lukrativne\"... Lebo mne sa ani velmi nezda...
To ale neznamena, ze pripadnych zaujemcov chcem tymto odradit. Prave naopak, drzim palce. Len predovsetkym, dostat sa na toto povolanie, nezalezi zdaleka len od vas samotnych a to je na tom to najmutnejsie!!

milo_s

oficialne som pocul ze to je rok od psycho, ale ze sa da aj skor podat ziadost s tym ze pohovor a fyzicke sa daju vykonat a psycho az po tom roku....

milo_s

oficialne som pocul ze to je rok od psycho, ale ze sa da aj skor podat ziadost s tym ze pohovor a fyzicke sa daju vykonat a psycho az po tom roku....

milo_s

Strejdo

Juzek, s vekom si hlavu nelám, berú aj 40 ročných. Na druhej strane máš pravdu, že radšj zoberú 30 ročného zrelého muža ako 19 ročného fagana, čo s ním ešte bije testosterón a duševne je ešte ďalekooo za dospelým mužom.
milp_s novú žiadosť si môžem dať až po roku od psychotestov, resp. mesiac pred vypršaním ročného limitu, keďže za mesiac pôjdeš akurát na informatívny pohovor a maximálne na fyzické previerky.

Macko3

Duffus:

takže aj bez tlačenky to mám skúšať ďalej lebo ja už som raz prešiel všetkým no pre nedostatok miesta (vraj) som nebol prijatý Keď sa smiem spýtať na ktorý šup ťa zobrali druhý??

Juzek

A co sa tyka veku, tak ked som mal teraz 30 rokov, nie je to uz dost vela? Snazim sa dostat k PZ uz tri roky, no bezuspesne. Co viem, tak praveze je trocha vyhoda vyssi vek a tiez viem z rozpravania kamosov, ze ich znami mali tiez okolo 30 rokov a bez vacsich problermov ich prijali. Samozrejme, museli porobit testy. Ale v tej tridsiatke, je clovek asi najschopnejsi a najvykonnejsi, sam to citim.

milo_s

ked som robil psychotesty v septembri 2010 a nevyhovel som, tak ziadost si mozem podat po roku od toho septembra alebo po roku podanej ziadosti? ziadost som posielal v maji....vopred dakujem

duffus

Treba vydržať, treba sa snažiť a nelámať hneď palicu. Mne trvalo 2 roky kým ma prijali a bez tlačenky. Čo sa týka školy tak najbližší termín do PK je okolo polky júna. Držím všetkým palce, nech sa Vám to podarí :)