Policajná škola

Strejdo

Tomyk, Ale-x presne tak ako hovoríte. Veď aj na prijímačkách dostávate body za vašu postavu, za hmotnosť nie, ale za výšku, nad 180cm 10 bodov, od 170 do 180cm 5 bodov, no keď je tlačnka, tak môžte mať aj ženské miery 90-60-90 a budete poliši :D.
Ach jaaj Sangvinik, tak ti ostáva iba čakať. Tak pravidelne každé dva týždne telefonuj na kraj a pýtaj sa, či už skončil zákaz prijímania a zatiaľ sa môžeš fyzicky pripravovať ;).

Sangvinik

Potvrdené!!!!!!!!
Druhá žiadosť zamietnutá. Volal som aj na personálne oddelenie v Prešove a milá teta mi povedala máme zákaz prímať nových uchádzačov do PZ až do odvolania.

Ale-x

Tak k postave: minimálne tých 180 cm a váha minimálne nad 80 kg! Keď toto príslušník PZ nespĺňa, veru rešpekt žiaden pred jeho fyzickou výbavou!

Tommyk

Strejdo:
bol som na personalnom s kamosom policajtom a mi povedala personalistka, ze ked dopadne zdravotka dobre maju pre mna v mojom okrese uz tabulkove miesto, a aj kamos vravel, ze som uz za vodou, no ja som stale na pochybach, neverim tomu ze uz som tam a aj jemu som povedal ze ked podpisem zmluvu sa konecne spokojne vyspim a potom budem so sebov spokojny, a aj s takymi sa stretavam policajtami, co teraz nastupili a uz chcu aj skoncit, ze omi si to takto nepredstavovali a este aj povie mi do oci, ze nemal co robit tak sa supol k PZ, pritom vie ze ja cca rok sa snazim dostat k PZ a on mi povedal, ze od podania ziadosti az pokial siel na skolu mu to trvalo cca 2 mesiace, tak som myslel ze mu vrazim.....tak vieme ze ako sa tam dostal.....viem , ze este nic nie je jasne, no stale dufam , asi ako kazdy uchadzac bez tlacenky..

a k tej postave, cim vacsia postava policajta, tym vacsi respekt, ja osobne nemam respekt pred niektorimi detmi z PZ,sorry ak som sa niekoho dotkol, ale minimalne podpriemerne postavy by si mali uvedomit ze tam nepatria, lebo pri PZ sa nehladi na jednotlivca, ale hovori sa o policajtoch celkovo....

Ale-x

roxi: Nie že sa tu každý sťažuje, ale každý píše, ako je! Ejjj, niekto už za vodou, tak vysmiaty... Až by som pohľadal tvoje "suverénne vystupovanie" v archíve tejto diskusie...

Strejdo

roxino, keď si si prečítal celú túto stranu, tak určie si zistil, že som iba odpovedal na otázky druhých. Samozrejme, že neide iba o miery, no sú aj pozície v zbore, kde ide hlavne o postavu, ako napríklad PMJ, PPÚ, atď. Duševný stav je zbytočné rozoberať, veď každý policajt prešiel psychotestami, takže musí byť na určitej úrovni.

roxinooo

ale názor na vec máš dobrý len nechápem načo stále dookola tu pišete somariny. každý sa tu len stažuje

roxinooo

strejdo nie každý kto má 190 cm a 100 kg može byt policajt nezabudaj že tu nejde len o to kolko váži alebo meria!!!