nepritazlivost..

Príspevok v téme: nepritazlivost..
Petko007

Zdravim mam 36 rokov a nemal som vazny vztah...je to kvoli vyzoru som nepritazlivy skulavy...( moja skulavost sa neda operovat mam tupozrakost)... a najhorsie natom je to ze mam vkus aky mam...pacia sa mi stihle symposky ktore si takeho ako ja ani nevsimnu...neviem ako dalej citim sa ako odpad..

simax

ono sa to na prvy pohlad zda, ze je to ta ista adresa, ale ked na to kliknes, tak v mojom spodnom prispevku je ta cinanka a nad tym je potom ten american. on bol aj tu na slovensku - uzasny chlapik.

beskyd

petko, mam otazku. keby sa ti pacili moletky a napriklad by sa ti pacila nejaka, ktora vzhladom na zvratene vnimanie zenskej krasy v spolocnosti velmi nema zrovna na vyber a chcela by ta, nestvalo by ta ze ta chce len preto, ze nema na vyber?:)

petko007

michaela co je natom smiesne nevies co teba moze este vzivote stretnut moze ta zrazit auto a ostanes mrzacka potom sa ta opytam ako sa ti zije oki?

beskyd

vitamin, ak vyraznejsie ustupis, je v tom tolko neuprimnosti a false, ze ma asi nikdy neprestane fascinovat ako tak mozu ludia fungovat, pritom je to samozrejmost a nikto to neriesi:)

petko007

keby sa mi pacili moletky tak by som tu neplakal........nechapete ze ja viem ze som skaredy a ze ma take co sa mi pacia nechcu.ale vkus nezmenis!!!!!!..a lutujem tych co su vo vztahu len aby neboli sami...

vitaminwater

beskyd, ano, vsetci ustupujeme, ved to je samozrejme, o tom vztah je... lebo nikto nie je dokonaly. a aj ked moj partner nema milion v banke, lubim ho, lebo ma obrovske srdce a to mi ziadne peniaze nenahradia...